Generer en midlertidig kundestøtte-PIN-kode

En kundestøtte-PIN-kode er et sikkerhetstiltak som brukes til å verifisere identiteten din når du kontakter Apple-kundestøtte.

Du trenger ikke alltid en kundestøtte-PIN-kode (personlig ID-nummer). Men hvis Apple-kundestøtte trenger å bekrefte identiteten din, kan vi be deg om å generere en slik PIN-kode ved å følge disse trinnene.

Apple-ID-valg med logg ut kundestøtte-PIN-kode forstørret på iPhone

1. Logg på Apple-ID-kontosiden din
  2. Hvis du blir bedt om det, oppgir du verifiseringskoden som blir sendt til den pålitelige enheten din, eller svarer på sikkerhetsspørsmålene dine.*
  3. Rull til bunnen av skjermen og klikk på PIN-kode for kundestøtte. Klikk deretter på Generer PIN-kode i vinduet som vises.
  4. Når du får spørsmål om det, skriver du inn den firesifrede PIN-koden til Apple-kundestøtterådgiveren du arbeider med.

PIN-koden genereres umiddelbart og vises i vinduet, og der står også når PIN-koden utløper. Du kan kun bruke PIN-koden du genererte, én gang.

*Avhengig av hvordan du opprettet Apple-ID-en din, kan du kanskje generere en PIN-kode for kundestøtte uten å angi en verifiseringskode, for eksempel ved å svare på sikkerhetsspørsmål.