Generer en midlertidig kundestøtte-PIN-kode

En kundestøtte-PIN-kode er et sikkerhetstiltak som brukes til å verifisere identiteten din når du kontakter Apple-kundestøtte.

Du trenger ikke alltid en kundestøtte-PIN-kode (personlig ID-nummer). Men hvis Apple-kundestøtte trenger å verifisere identiteten din, kan vi be deg om å generere en kode.

Apple-ID-valg med logg ut kundestøtte-PIN-kode forstørret på iPhone

Logg på for å få en kundestøtte-PIN-kode

Logg på Apple-ID-kontosiden din

Angi verifiseringskoden som sendes til den godkjente enheten din. Nederst til venstre på skjermen klikker du på PIN-kode for kundestøtte. Klikk deretter på Generer PIN-kode i vinduet som vises.

PIN-koden genereres umiddelbart og vises i vinduet, og der står også når PIN-koden utløper.

Når du får spørsmål om det, skriver du inn den firesifrede PIN-koden til Apple-kundestøtterådgiveren du arbeider med.

Du kan kun bruke PIN-koden du genererte, én gang.

iPhone-skjerm med meldingen «Svar på sikkerhetsspørsmålene dine for å fortsette»

Hvis du blir bedt om å svare på sikkerhetsspørsmål

Du må ikke svare på sikkerhetsspørsmålene for å få en PIN-kode. Bare klikk på Få kundestøtte-PIN-kode.