Om sikkerhetsinnholdet i OS X Server v2.1.1

Lær om sikkerhetsinnholdet i OS X Server v2.1.1,

OS X Server v2.1.1 inkluderer innholdet i OS X Mountain Lion v10.8.2. Se Om sikkerhetsinnholdet i OS X Mountain Lion v10.8.2, OS X Lion v10.7.5 og Sikkerhetsoppdatering 2012-004 for å få mer informasjon.

OS X Server v2.1.1

• Messages Server

Tilgjengelig for: OS X Mountain Lion v10.8 og nyere

Virkning: En ekstern angriper kan omdirigere fødererte Jabber-meldinger

Beskrivelse: Det var et problem i Jabber-tjenerens håndtering av dialback-resultatmeldinger. En angriper kunne forårsake at Jabber-tjeneren fremla informasjon som var ment for brukere av fødererte tjenere. Dette problemet ble løst gjennom forbedret håndtering av dialback-resultatmeldinger.

CVE-ID

CVE-2012-3525

• PostgreSQL

Tilgjengelig for: OS X Mountain Lion v10.8 og nyere

Virkning: Flere sårbarheter i PostgreSQL

Beskrivelse: PostgreSQL ble oppdatert til versjon 9.1.5 for å løse flere sårbarheter, og den mest alvorlige kunne tillate at databasebrukere kunne lese filer fra filsystemet med rettighetene til databasetjenerrollekontoen. Mer informasjon er tilgjengelig via PostgreSQL-nettstedet på http://www.postgresql.org/docs/9.1/static/release-9-1-5.html.

CVE-ID

CVE-2012-3488

CVE-2012-3489

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.