GarageBand for iOS 1.3: Rødt statusfelt på Hjem-skjermen

Når du går tilbake til Hjem-skjermen fra GarageBand for iOS, kan statusfeltet forbli rødt en kort stund mens GarageBand avslutter. Hvis statusfeltet er rødt kontinuerlig, er funksjonen «Kjør i bakgrunnen» aktivert. Gjør følgende for å deaktivere denne funksjonen.

Det røde statusfeltet angir at GarageBand kjører i bakgrunnen. Slik fjerner du det røde statusfeltet:

1. Trykk på knappen Sanginnstillinger (iPad)  eller Innstillinger (iPhone/iPod touch) i GarageBand
  2. Trykk på «Kjør i bakgrunnen» for å slå av eller på at GarageBand kjører i bakgrunnen.