Apple USB eller Thunderbolt til Ethernet-adaptere: Førstegangs oppsett

Når du kobler en ny Apple USB Ethernet-adapter eller Apple Thunderbolt til Gigabit Ethernet-adapter til Mac-maskinen, får du spørsmål om du vil bruke enheten til en ny nettverkskonfigurasjon.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Følg framgangsmåten nedenfor for raskt å konfigurere en ny Internett-forbindelse via en av disse adapterne hvis du ikke har brukt adapteren sammen med Mac-maskinen tidligere.

1. Velg Systemvalg på Apple ()-menyen.
  2. Velg Nettverk.
  3. Koble til Thunderbolt eller USB Ethernet-adapteren.
  4. Marker enheten.

5. Klikk på knappen Ta i bruk mens Apple USB-adapteren eller Apple Thunderbolt til Ethernet-adapteren er markert. Dette vil automatisk konfigurere adapteren for fremtidig bruk på Mac-maskinen.

Merk: Hvis adapterinnstillingene ikke bekreftes når du kobler til adapteren, er det ikke sikkert du kan koble deg til nettet. Du kan løse dette ved å koble fra adapteren og så følge trinnene ovenfor.

Les mer

Du må kanskje gå gjennom framgangsmåten på nytt hvis du bruker en annen adapter sammen med Mac-maskinen, hvis du får en ny Mac-maskin som ikke har brukt adapteren tidligere, eller i enkelte tilfeller når du har foretatt en overføring fra én Mac-maskin til en annen og informasjon om nettverkskonfigurasjonen (fra forrige Mac-maskin) ikke beholdes.