Mac mini (sent 2012): Hukommelsesspesifikasjoner og oppgraderinger

Les om hvilke typer hukommelse som skal brukes i Mac mini (sent 2012) og Mac mini server (sent 2012).

Datamaskinene Mac mini (sent 2012) og Mac mini server (sent 2012) har to interne minneplasser. Disse plassene passer for standard PC3-12800 DDR3 204-pinners SO-DIMM-moduler (Small Outline DIMM) med følgende spesifikasjoner:

• PC3-12800 DDR3
  • Ubufret
  • Ikke-paritet
  • 204-pinners modul
  • 1600 MHz

Du kan bruke RAM-modulstørrelser på 2, 4 eller 8 GB i hvert spor. For å få best mulig ytelse bør du ikke blande hukommelsesmoduler med forskjellige størrelser. Installer to identiske hukommelsesmoduler.

DIMM-moduler med følgende funksjoner vil ikke fungere:

• Registre eller buffere
  • PLL
  • ECC
  • Paritet
  • EDO RAM

Les mer

Les om hvordan du oppgraderer hukommelsen i Mac mini (sent 2012).