Om OS X Mountain Lion v10.8.1-oppdateringen

Les om OS X Mountain Lion v10.8.1-oppdateringen.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

OS X Mountain Lion v10.8.1-oppdateringen anbefales for alle brukere av Mountain Lion, og den inkluderer generelle operativsystemrettelser som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten på Mac-maskinen.

Oppdatere systemet

Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Til det kan du bruke Time Machine.

Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den.

Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert modifikasjoner til systemprogramvare fra tredjepart, eller hvis du har modifisert operativsystemet på annen måte.

Velg Apple ()-menyen > Programvareoppdatering… for å se etter den nyeste Apple-programvaren via Mac App Store, inkludert denne oppdateringen.

Det kan vises andre programvareoppdateringer til datamaskinen som du bør installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når den installeres ved bruk av Programvareoppdatering. Noen oppdateringer må også installeres før andre.

Du kan også laste ned den manuelle installereren for oppdateringen. Dette alternativet er nyttig hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men vil laste ned oppdateringen bare én gang. Disse versjonene av de frittstående installeringsprogrammene er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Les mer

Hva er inkludert?

Denne oppdateringen inkluderer generelle operativsystemrettelser som forbedrer stabiliteten og kompabiliteten på Mac-maskinen, inkludert rettelser som:

• Løser et problem som kan få Overføringsassistent til å avslutte uventet
  • Forbedrer kompabiliteten når du kobler til en Microsoft Exchange-tjener i Mail
  • Adresserer et problem med avspilling av lyd gjennom en Thunderbolt-skjerm
  • Løser et problem som kan hindre sending av iMessages
  • Adresserer et problem som kan føre til at systemet slutter å svare ved bruk Pinyin-inndata
  • Løser et problem med tilkobling til SMB-tjenere med lange navn
  • Adresserer et problem som kan hindre at Safari starter når du bruker en PAC-fil (Proxy Automatic Configuration)
  • Forbedrer 802.1X-godkjenning med Active Directory-akkreditiver

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.