Om Apple Remote Desktop Admin 3.6.1

Les om Apple Remote Desktop Admin 3.6.1.

Apple Remote Desktop Admin 3.6.1 er en oppdatering til Remote Desktop-programmet som kan brukes til ekstern administrasjon av Apple Remote Desktop-klienter.

Slik oppdaterer du

Når det gjelder OS X Mountain Lion, kan du laste ned denne oppdateringen via fanen Updates (oppdateringer) i Mac App Store, eller via Programvareoppdatering-valgene (som vil føre deg til Updates-fanen i Mac App Store).

For OS X Lion, hvis du kjøpte Remote Desktop fra Mac App Store, er denne oppdateringen tilgjengelig fra Updates-fanen i Mac App Store. Hvis du installerte Remote Desktop fra en fysisk plate, er oppdateringen tilgjengelig som en automatisk Programvareoppdatering.

Hvis du opprinnelig installerte Remote Desktop fra en installeringsplate i stedet for fra Mac App Store, kan du bruke den manuelle oppdateringen som er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Systemkrav

•
Remote Desktop v3.6.1 krever OS X Lion eller Mountain Lion.

• Remote Desktop v3.6.1-oppdateringen krever Apple Remote Desktop 3.0 eller nyere.

• OS X Mountain Lion krever Remote Desktop v3.6 eller nyere.