Administrer e-poster du mottar fra Apple

Du kan oppdatere valgene for e-postabonnementer hos Apple ved å følge denne framgangsmåten.

1. Logg på appleid.apple.com.

2. Gå til Personvern, og velg deretter Meldinger fra Apple.

3. Merk av i boksene hvis du ønsker å motta e-poster om Apple-annonseringer, apper, musikk, filmer med mer. Fjern avmerkingen hvis du ikke ønsker slike e-poster.

No alt supplied for Image

Det kan ta opptil fem dager for å starte eller avslutte sending av e-poster, avhengig av hva du har valgt.