Meld deg på eller av e-poster om Apple, App Store og iTunes Store, Apple Music eller Nyheter

Du kan oppdatere valgene for e-postabonnementer hos Apple ved å følge denne framgangsmåten.

1. Logg på Apple-ID-kontosiden din.
  2. Gå til Meldinger fra Apple.
  3. Merk av i boksene hvis du ønsker å motta e-poster om Apple-annonseringer, apper, musikk, filmer, nyheter med mer. Fjern avmerkingen hvis du ikke ønsker slike e-poster.

Nettsiden for å administrere Apple-ID viser avmerkingsbokser ved siden av e-postabonnementer

Det kan ta opptil fem dager for å starte eller avslutte sending av e-poster, avhengig av hva du har valgt.