Konfigurere og bruke iCloud-faner

iCloud sørger for at faner som er åpne i Safari, blir oppdatert på iPhone, iPad, iPod touch og Mac. Det betyr at du kan gå fra én enhet til den neste og fortsette å surfe der du slapp.

Før du begynner

Konfigurere iCloud-faner

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud. Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre, går du til Innstillinger > iCloud.
  2. Sørg for at Safari er på.
  3. Følg denne framgangsmåten på alle enhetene der du vil dele faner.

På Mac:

1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen, og klikk på iCloud.
  2. Klikk for å slå på Safari.
  3. Følg denne framgangsmåten på alle enhetene der du vil dele faner.

Bruke iCloud-faner

På iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åpne Safari.
  2. Trykk på Faner -symbolet.
  3. Rull til bunnen av listen, under bildene av faner som er åpne på enheten. Der vises en liste over åpne faner på andre enheter som støttes.
  4. Trykk på fanen du vil åpne.

På Mac:

1. Klikk på Faner-knappen   på verktøylinjen i Safari. Det vises en liste over åpne faner på andre enheter som støttes, nederst i Safari-vinduet.
  2. Klikk på fanen du vil åpne.

iCloud-faner viser bare fanene som er åpne på andre enheter som støttes, ikke fanene som er åpne på enheten du bruker i øyeblikket.

Hvis du vil fjerne en fane fra listen over iCloud-faner, lukker du den fanen i Safari på enheten som delte fanen, eller fra Faner-vinduet.

Hvis du vil fjerne en fane som er åpen på en annen enhet enn den du bruker, klikker du på X ved siden av fanen. I macOS High Sierra går du til Safari > Vis > Vis alle faner. Der ser du tabeller som representerer de andre enhetene eller datamaskinene som synkroniserer faner. Hold pekeren over fanenavnet slik at det vises en X. Du kan klikke på X for å fjerne fanen på den eksterne enheten.

Å avslutte Safari, sette enheten i dvalemodus eller slå av enheten fjerner ikke en fane fra listen.

Les mer

• iCloud-bokmerker holder Safari-bokmerkene like på alle Mac-maskinene og iOS-enhetene dine.
  • I OS X Yosemite eller nyere kan du også bruke Handoff til å flytte Safari-sider mellom Mac-maskinene og iOS-enhetene dine.