Om OS X Lion v10.7.5-oppdateringen

Les om OS X Lion v10.7.5-oppdateringen.

OS X Lion v10.7.5-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Lion. Den inkluderer generelle rettelser til operativsystemet som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac-maskinen.

Oppdatere systemet

Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering, for eksempel med Time Machine.

Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet oppdateringen av systemet. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert modifikasjoner til systemprogramvare fra tredjepart, eller hvis du har modifisert operativsystemet på annen måte. Velg Programvareoppdatering fra Apple-menyen () for å søke etter den nyeste Apple-programvaren på Internett, inkludert denne oppdateringen.

Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen ?viewlocale=no_NOpå en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Enkelte oppdateringer må også installeres før andre, så du bør kjøre Programvareoppdatering til du får meldingen om at programvaren er oppdatert.

Du kan manuelt laste ned oppdateringsinstallereren. Dette alternativet er nyttig hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men vil laste ned oppdateringen bare én gang. Disse versjonene av de frittstående installeringsprogrammene er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Les mer

OS X Lion v10.7.5-oppdateringen inkluderer Gatekeeper, som er en sikkerhetsfunksjon som hjelper deg med å sikre Mac-maskinen mot skadelig programvare.

Denne oppdateringen inkluderer også rettelser som:

• Løser et problem der symboler i Launchpad kan bli omordnet etter en omstart
  • Forbedrer Wi-Fi-påliteligheten for iMac (sent 2009 og nyere)
  • Løser et problem med bruk av Spotlight for å søke etter en SMB-tjener
  • Forbedrer kompabiliteten ved tilkobling til Active Directory-tjenere
  • Løser et problem med avspilling av lyd når en MacBook Air (midten av 2012) kobles til en Thunderbolt-skjerm
  • Forbedrer Active Directory-klienters oppdatering av datamaskinpassord og DNS-poster
  • Oppdaterer nøkkelringen riktig ved endring til et 802.1X-passord
  • Løser et problem som kunne føre til at tekstinndatafelter blir svarte i enkelte programmer
  • Tar vare på iCal-hendelser ved overføring til Microsoft Exchange Server 2010
  • Fremtvinger administrert valg basert på en brukers primære gruppe
  • Løser et problem med tilgang til sikre nettsteder når det brukes en webproxy
  • Forbedrer kompabiliteten med RSA-token som brukes til autentisering i 802.1X-nettverk
  • Forbedrer kompabiliteten med Centrify DirectControl-autentisering
  • Muliggjør automatisk pålogging til en NIS-konto
  • Støtte for @icloud.com-e-postadresser
  • Løser et skjermproblem med enkelte VGA-projektorer når de kobles til visse bærbare Mac-maskiner

Hvis du ønsker detaljert informasjon om innholdet i denne oppdateringen, kan du besøke dette nettstedet.

Tilleggsoppdatering til Mac OS X v10.7.5

Mac OS X v10.7.5-tilleggsoppdateringen inkluderer disse rettelsene:

• Løser et problem som kan føre til at Time Machine-sikkerhetskopiering tar lang tid
  • Løser et problem som hindrer visse programmer som er signert med en utvikler-ID, i å bli åpnet

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.