Porter som brukes av Profile Manager i macOS Server

Profile Manager bruker visse porter for registrering og administrasjon av enheter.

For å bruke Profile Manager må du sørge for at følgende porter er åpne i nettverket ditt.

Port

Innkommende eller utgående

TCP/UDP

Beskrivelse

2195, 2196

Utgående

TCP

Brukt av Profile Manager 5.8 eller eldre for å sende pushvarsler.

2197

Utgående

TCP

Brukt av Profile Manager 5.9 eller nyere for å sende pushvarsler.

5223

Utgående

TCP

Brukes til å opprettholde en vedvarende forbindelse til APNS og for å motta pushvarsler.

443

Innkommende

TCP

Gir tilgang til nettgrensesnittet for Profile Manager-administrator og brukerportaler. Registreringstilgang til Certificate Authority via SCEP macOS Server 5.9 eller nyere.

80

Innkommende

TCP

Registreringstilgang til Certificate Authority via SCEP macOS Server 5.3 gjennom macOS Server 5.8.

1640

Innkommende

TCP

Registreringstilgang til Certificate Authority via SCEP i versjoner av macOS Server før 5.3.

Finn ut mer

Finn ut mer om porter som brukes av Apple-programvareprodukter