Porter som brukes av Profile Manager i macOS Server

Profile Manager bruker visse porter for registrering og administrasjon av enheter.

For å bruke Profile Manager må du sørge for at følgende porter er åpne i nettverket ditt.

Port
Innkommende eller utgående
TCP/UDP

Beskrivelse
2195, 2196 Utgående TCP Brukt av Profile Manager 5.8 eller eldre for å sende pushvarsler.
2197 Utgående TCP Brukt av Profile Manager 5.9 eller nyere for å sende pushvarsler.
5223 Utgående TCP Brukes til å opprettholde en vedvarende forbindelse til APN-er og for å motta pushvarsler.
443 Innkommende TCP Gir tilgang til nettgrensesnittet for Profile Manager-administrator og brukerportaler. Registreringstilgang til Certificate Authority via SCEP macOS Server 5.9 eller nyere.

80

Innkommende

TCP

Registreringstilgang til Certificate Authority via SCEP macOS Server 5.3 gjennom macOS Server 5.8.
1640 Innkommende TCP Registreringstilgang til Certificate Authority via SCEP i versjoner av macOS Server før 5.3.