OS X: Porter og verter som brukes av OS X-gjenoppretting

Les om portene og vertene som brukes av OS X-gjenoppretting

OS X-gjenoppretting krever tilgang til bestemte Internett-tjenere.

Hvis du skal installere OS X på nytt ved bruk av OS X-gjenoppretting eller Lion Internett-gjenoppretting, må du kunne koble deg til Internett. Hvis datamaskinen befinner seg bak en ekstern proxy-tjener eller brannmur, må nettverksadministratoren påse at du kan tolke DNS for følgende verter og kontakte dem på portene 80 (HTTP) og 443 (HTTPS):

osrecovery.apple.com
oscdn.apple.com

Merk: Hvert vertsnavn kan bli tolket som ulike IP-adresser hver gang de brukes.

Les mer

OS X-gjenoppretting sender informasjon som identifiserer datamaskinens maskinvaremodell til Apple, slik at det riktige operativsystemet kan installeres. Programmet sender ingen opplysninger som identifiserer deg som person.