Slik får du Mac-maskinen til å uttale serienummeret

Les om hvordan du får Mac-maskinen til å uttale serienummeret i OS X Lion eller Mac OS X v10.6.

1. Pass på at Mac-maskinens volum er stilt høyt nok til at du kan høre serienummeret.
  2. Hold Tilvalg-tasten nede og velg Apple ()-menyen > Systeminformasjon (eller Apple-menyen > Systemprofil i Mac OS X v10.6).
  3. Trykk på Kommando-4 (⌘4) eller velg Arkiv > Uttal serienummer, så vil Mac-maskinen uttale serienummeret.

Les mer

Du kan også finne serienummeret i vinduet Om denne maskinen.