Om sikkerhetsinnholdet i verktøyet for fjerning av skadelig Flashback-programvare

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i verktøyet for fjerning av skadelig Flashback-programvare for OS X Lion.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Verktøy for fjerning av skadelig Flashback-programvare

• Fjerning av skadelig programvare

Tilgjengelig for: OS X v10.7 eller nyere uten Java installert

Virkning: Et verktøy for fjerning av skadelig Flashback-programvare vil bli kjørt

Beskrivelse: Denne oppdateringen kjører et verktøy for fjerning av skadelig programvare som vil fjerne de fleste vanlige varianter av Flashback-skadeprogrammene. Hvis det blir funnet Flashback-skadeprogrammer, vises en dialogrute som varsler brukeren om at den skadelige programvaren ble fjernet. I enkelte tilfeller må brukeren starte på nytt for at den skadelige programvaren skal fjernes fullstendig. Brukeren får ingen melding hvis det ikke blir funnet noe skadelig programvare. Denne oppdateringen er tilgjengelig for OS X Lion-systemer som ikke har Java installert.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.