AirPort Express 802.11n (2. generasjon): Veileder om porter og kontakter

Les om porter og kontakter på AirPort Express 802.11n (2. generasjon).

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

AirPort Express 802.11n (2. generasjon) har en rekke porter og kontakter med ulike funklsjoner.

Navn Beskrivelse
1 LED-statuslampen Viser statusen til AirPort Express. Klikk her for å finne ut mer om LED-statuslampen.
2 Tilkoblingslys Lyser når den oppdager en tilkobling med en annen enhet.
3 Strøm For tilkobling av AirPort Express til en strømkilde.
4 WAN For tilkobling av et DSL- eller kabelmodem, eller for tilkobling til et eksisterende Ethernet-nettverk.
5 LAN For tilkobling av Ethernet-enheter som skrivere, switcher og datamaskiner.
6 USB For tilkobling av en USB-skriver.
7 Analog og optisk digital lyd ut For tilkobling av AirPort Express til hjemmestereoanlegget eller høyttalere.
8 Nullstillingsknapp

For tilbakestilling av AirPort Express. Klikk her for å finne ut mer om tilbakestilling.

Les mer

Gå til Apples kundestøtte for å finne ut mer om AirPort Express 802.11n (2. generasjon) og Apple-nettverk.