AirPort Express 802.11n (2. generasjon): Veileder om porter og kontakter

Les om porter og kontakter på AirPort Express 802.11n (2. generasjon).

Airport Express 802.11n (2. generasjon) har en rekke porter og kontakter med ulike funksjoner.

No alt supplied for Image No alt supplied for Image

Navn

Beskrivelse

1

LED-statuslampen

Viser statusen til AirPort Express. Klikk her for å finne ut mer om LED-statuslampen.

2

Tilkoblingslys

Lyser når den oppdager en tilkobling med en annen enhet.

3

Strøm

For tilkobling av AirPort Express til en strømkilde.

4

WAN

For tilkobling av et DSL- eller kabelmodem, eller for tilkobling til et eksisterende Ethernet-nettverk.

5

LAN

For tilkobling av Ethernet-enheter som skrivere, switcher og datamaskiner.

6

USB

For tilkobling av en USB-skriver.

7

Analog og optisk digital lyd ut

For tilkobling av AirPort Express til hjemmestereoanlegget eller høyttalere.

8

Nullstillingsknapp

For tilbakestilling av AirPort Express. Klikk her for å finne ut mer om tilbakestilling.

Finn ut mer

Gå til Apple-kundestøtten for å finne ut mer om AirPort Express 802.11n (2. generasjon) og Apple-nettverk.