AirPort Express 802.11n (2. generasjon): Veileder om porter og kontakter

Les om porter og kontakter på AirPort Express 802.11n (2. generasjon).

AirPort Express 802.11n (2. generasjon) har en rekke porter og kontakter med ulike funklsjoner.

Navn Beskrivelse
1 Statuslampe Viser statusen for AirPort Express. Klikk her for å lære mer om statuslampen.
2 Koblingslampe Lyser når den oppdager en tilkobling til en annen enhet.
3 Strøm For tilkobling av AirPort Express til en vekselstrømkilde.
4 WAN For tilkobling til DSL- eller kabelmodem, eller tilkobling til et eksisterende Ethernet-nettverk.
5 LAN For tilkobling av Ethernet-enheter som skrivere, svitsjer og datamaskiner.
6 USB For tilkobling av en USB-skriver.
7 Analog og optisk digital lydutgang For tilkobling av AirPort Express til stereo eller høyttalere med egen strømforsyning.
8 Nullstillingsknapp

For nullstilling av AirPort Express. Klikk her for å lære mer om nullstilling.

Lær mer

Gå til Apples kundestøtte for å få vite mer om AirPort Express 802.11n (2. generasjon) og Apple-nettverk.