GarageBand for iOS 1.2: Optimalisere Jam-session-nettverkstilkobling

Lær hvordan du optimaliserer nettverkstilkoblingen for en Jam-session i GarageBand for iOS.

Blanding av ulike nettverkstilkoblinger kan forårsake problemer ved forsøk på delta i en Jam-session, eller føre til at enheter spiller usynkronisert. Disse tipsene vil bidra til å optimalisere nettverkstilkoblingen:

• Alle deltakere i en Jam-session bør bruke samme type nettverkstilkobling: enten Wi-Fi eller Bluetooth.
  • Hvis det tilgjengelige Wi-Fi-nettverket har høy nettverkstrafikk, kan man prøve Bluetooth.
  • Hvis en eller flere deltakere ønsker å gjøre lydopptak med Audio Recorder, Guitar Amp eller Sampler, vil bruk av et Wi-Fi-nettverk redusere tiden det tar å samle opptakene.

Slik velger du en bestemt nettverkstilkobling:

Bluetooth

1. Åpne Innstillinger-programmet og slå Wi-Fi av.
  2. Trykk på Generelt-delen og slå Bluetooth på.
  3. Gjenta trinn 1 og 2 for alle deltakerne.
  4. Åpne Jam-session-kontrollene i GarageBand for iOS.
  5. Opprett eller bli med i en Jam-session.

Wi-Fi

1. Åpne Innstillinger-programmet og slå Wi-Fi på.
  2. Trykk på Generelt-delen og slå Bluetooth av.
  3. Gjenta trinn 1 og 2 for alle deltakerne. Påse at alle deltakerne er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.
  4. Åpne Jam-session-kontrollene i GarageBand for iOS.
  5. Klikk på Avbryt i «Vil du slå på Bluetooth?»- dialogruten.
  6. Opprett eller bli med i en Jam-session.