Om OS X Lion v10.7.4-oppdateringen

Lær om OS X Lion v10.7.4-oppdateringen.

OS X Lion v10.7.4-oppdateringen anbefales for alle brukere av OS X Lion. Den inkluderer generelle rettelser til operativsystemet som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac-maskinen.

Oppdatere systemet

Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Du kan bruke Time Machine.

Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert modifikasjoner til systemprogramvare fra tredjepart, eller hvis du har modifisert operativsystemet på annen måte.

Velg Programvareoppdatering fra Apple-menyen () for å søke etter den nyeste Apple-programvaren på Internett, inkludert denne oppdateringen.

Andre programvareoppdateringer til datamaskinen kan vises, og disse bør du installere. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når den installeres ved hjelp av Programvareoppdatering. Enkelte oppdateringer må også installeres før andre, så du bør kjøre Programvareoppdatering til du får meldingen om at programvaren er oppdatert.

Du kan laste ned oppdateringens installeringsprogram manuelt. Dette alternativet er nyttig hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men vil laste ned oppdateringen bare én gang. Disse versjonene av de frittstående installeringsprogrammene er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Lær mer

Hva er inkludert?

OS X Lion v10.7.4-oppdateringen inneholder rettelser som:

• Løser et problem der innstillingen «Åpne vinduene igjen ved neste pålogging» alltid er aktivert.
  • Forbedrer kompatibiliteten med visse britiske USB-tastaturer fra tredjepart.
  • Løser rettighetsproblemer som kan forårsakes av at du bruker Hent info-inspektørfunksjonen «Bruk på underliggende objekter…» på Hjem-katalogen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se denne artikkelen.
  • Forbedrer Internett-deling av PPPoE-tilkoblinger.
  • Forbedrer bruken av PAC-filer (Proxy Auto-Configuration).
  • Løser et problem som hindre at filer blir arkivert på en SMB-tjener.
  • Forbedrer utskrift til en SMB-utskriftskø.
  • Forbedrer ytelsen ved tilkobling til en WebDAV-tjener.
  • Aktiverer automatisk pålogging for NIS-kontoer.
  • Inkluderer RAW-bildekompatibilitet for flere digitalkameraer.
  • Forbedrer påliteligheten ved binding og pålogging til Active Directory-kontoer.
  • OS X Lion v10.7.4-oppdateringen inkluderer Safari 5.1.6, som inneholder stabilitetsforbedringer.

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du gå til http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=no_NO.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.