Få tilgang til og administrere kurs på nettet med iTunes U

Les om hvordan du får tilgang til iTunes U, et verktøy for kursledere som ønsker å lage kurs og administrere leksjoner og oppgaver på nettet.

Gå gjennom disse kravene før du starter:

• Gyldig Apple-ID (Finn ut mer om Apple-ID)
  • Safari 7 eller nyere på Mac
  • Mozilla Firefox 29 eller nyere på Mac eller PC
  • Google Chrome 34 eller nyere på Mac eller PC

Følg denne fremgangsmåten for å få tilgang til iTunes U:

1. Gå til iTunes U-portalen ved bruk av nettleseren.
  2. Logg på med Apple-ID-en og passordet ditt. Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du opprette en ved å klikke på «Opprett din egen nå» på påloggingssiden.
  3. Når du har logget på, kan du begynne å opprette kurs.

Når du oppretter, utformer og redigerer kurset ditt, kan du bruke påmeldingskoden under Innstillinger-knappen på dashbordet til å kopiere en kurskobling til en e-postmelding og sende meldingen til iPad, iPhone eller iPod touch og forhåndsvise og teste kurset ditt fra en students perspektiv før du deler kurset med andre. Når du er klar til å dele kurset, bruker du påmeldingskoden for å dele en kobling til kurset med studenter og andre brukere.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.