Få tilgang til og administrere kurs på nettet med iTunes U

Finn ut hvordan du får tilgang til iTunes U, et nettbasert verktøy for kursledere som ønsker å lage kurs og administrere leksjoner og oppgaver.

Se gjennom disse kravene før du begynner:

• Gyldig Apple-ID (Finn ut mer om Apple-ID)
  • Safari 7 eller nyere på Mac
  • Mozilla Firefox 29 eller nyere på Mac eller PC
  • Google Chrome 34 eller nyere på Mac eller PC

Følg denne fremgangsmåten for å få tilgang til iTunes U:

1. Gå til iTunes U -portalen ved bruk av nettleseren.
    iTunes U-side
  2. Logg på med Apple-ID-en og passordet ditt. Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du opprette en ved å klikke på «opprette en nå» på påloggingssiden.
  3. Når du har logget på, kan du begynne å opprette kurs.
    iTunes U Course Manager

Når du oppretter, utformer og redigerer kurset ditt, kan du bruke påmeldingskoden under Innstillinger-knappen på dashbordet til å kopiere en kurskobling til en e-postmelding og sende meldingen til iPad, iPhone eller iPod touch og forhåndsvise og teste kurset ditt fra en students perspektiv før du deler kurset med andre. Når du er klar til å dele kurset, bruker du påmeldingskoden for å dele en kobling til kurset med studenter og andre brukere.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.