Bruke iPhoto Library Upgrader-verktøyet

Du kan bruke verktøyet iPhoto Library Upgrader til å klargjøre biblioteket for den gjeldende versjonen av iPhoto eller Bilder for OS X.

Når du åpner et bibliotek som er laget med en eldre versjon av iPhoto, kan du få en melding som sier «For gammel bibliotekversjon. Oppgrader biblioteket «iPhoto-bibliotek» ved hjelp av iPhoto-bibliotekoppgraderer, som er tilgjengelig gratis fra Apple.»

iPhoto Library Upgrader klargjør biblioteker fra iPhoto '08 (v7.x) eller eldre, slik at du kan bruke dem sammen med den gjeldende versjonen av iPhoto eller Bilder for OS X. Hvis biblioteket ble opprettet med iPhoto '09 (v8.x) eller nyere, trenger du ikke å bruke dette verktøyet.

Bruke iPhoto Library Upgrader-verktøyet

1. Last ned og installer verktøyet. Når du ser et grønt hakemerke over «Installeringen var vellykket», klikker du på Lukk.
  2. Velg Gå-menyen i Finder og deretter Verktøy.
  3. Åpne iPhoto Library Upgrader i Verktøy-mappen.
  4. Hvis biblioteket som vises i vinduet, ikke er det du vil oppgradere, klikker du på Velg bibliotek og velger riktig iPhoto-bibliotek.
  5. Klikk på Fortsett for å oppgradere biblioteket.
  6. Når du ser «Your library can now be upgraded by the current version of iPhoto. Do you want to launch iPhoto?» (Nå kan biblioteket oppdateres med den gjeldende versjonen av iPhoto. Vil du åpne iPhoto?), klikker du på Avslutt.

Nå kan du bruke det oppgraderte biblioteket i iPhoto ’11 (v9.x) eller nyere, eller du kan overføre biblioteket til Bilder for OS X hvis du kjører OS X Yosemite v10.10.3 eller nyere.