Importere kontakter fra SIM-kortet til iPhone

Hvis SIM-kortet støtter det, kan du importere SIM-kontakter til iPhone. Les om hvordan.

iPhone lagrer ikke kontakter på SIM-kortet. Hvis du vil overføre kontakter mellom iPhone-enheter, kan du bruke iCloud til å sikkerhetskopiere eller overføre innhold mellom enheter.

Importere kontakter som er lagret på et SIM-kort

1. Hvis iPhone ikke bruker SIM-kortet fra den gamle telefonen din:
  2. Trykk på Innstillinger > Mail, kontakter, kalendere > Importer SIM-kontakter.
  3. Vent til importen er fullført.
  4. Hvis du byttet SIM-kort i trinn 1, tar du ut SIM-kortet og erstatter det med SIM-kortet til iPhone.
  5. Åpne Kontakter og kontroller at kontaktene er importert.

Kontaktinformasjonen som importeres fra et SIM-kort, er avhengig av hvordan den forrige telefonen lagret informasjon på SIM-kortet. Hvis du ønsker mer hjelp til å importere kontakter fra noe annet enn en Apple-telefon, kan du se produsentens nettsted, appbutikk eller kontakte operatøren.

Les mer

Sist endret: