GarageBand for iOS: Problemer med sanger som er laget for en nyere versjon av appen

Les hva du skal gjøre hvis du har problemer med sanger som er laget med en nyere versjon av GarageBand for iOS.

Hvis en sang ble laget i en nyere versjon av GarageBand for iOS enn versjonen du bruker, kan det være at enkelte funksjoner ikke fungerer slik du forventer. For eksempel vil Autoavspilling i Smart Instruments kanskje ikke danne en sløyfe hvis sangen ble laget med en tidssignatur som ikke støttes av den versjonen av GarageBand for iOS du bruker.

For å få et best mulig resultat bør du bruke samme eller en nyere versjon av GarageBand for iOS til avspilling av sanger.