Systemkrav for OS X Lion og Mac OS X v10.6

Les om systemkravene for OS X Lion og Mac OS X v10.6.

Systemkrav for OS X Lion

For å bruke Lion må du kontrollere at datamaskinen har følgende:

• En Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i-5, Core i7- eller Xeon- prosessor
  • Mac OS X v10.6.6 eller nyere for å installere via Mac App Store (v10.6.8 anbefales)
  • 7 GB ledig harddiskplass
  • 2 GB med RAM

Hvis Mac-maskinen ikke oppfyller disse kravene, må du oppgradere den før du installerer Lion.

Se OS X Lion - Tekniske spesifikasjoner for å få mer informasjon.

Systemkrav for Mac OS X v10.6 Snow Leopard

Når du skal installere Snow Leopard for første gang, må du ha en Mac med:

• En Intel-prosessor
  • En intern eller ekstern DVD-stasjon, eller DVD- eller CD-deling
  • Minst 1 GB med RAM (ekstra RAM anbefales)
  • En innebygd skjerm eller en skjerm koblet til et skjermkort fra Apple som støttes av datamaskinen
  • Minst 5 GB ledig harddiskplass, eller 7 GB harddiskplass hvis du installerer utviklerverktøyene

Se Mac OS X 10.6 Snow Leopard Installerings- og klargjøringshåndbok for å få mer informasjon.