Datamaskiner som kan oppgraderes til å bruke OS X Internett-gjenoppretting

Noen datamaskiner som ikke ble levert med OS X Lion eller nyere, kan bruke funksjonen OS X Internett-gjenoppretting etter å ha utført en firmwareoppdatering.

Last ned og installer en oppdatert EFI-firmware-ROM for disse datamaskinene for å bruke funksjonen OS X Internett-gjenoppretting:

Les mer

Lær mer om tilgjengelige EFI-firmwareoppdateringer eller om OS X Internett-gjenoppretting.

Enkelte datamaskiner som oppgraderes, kan ikke bruke Internett-versjonen av Apple Hardware Test.