Bluetooth: Konfigurere Apple Wireless Mouse eller Magic Trackpad ved hjelp av oppsettassistent

Lær hvordan du konfigurerer Apple Wireless Mouse eller Magic Trackpad hvis du ikke har en USB-mus tilgjengelig under konfigureringen.

1. Slå på Mac-maskinen.
  2. Hvis maskinen ikke finner noen USB-mus, vil den starte oppsettassistenten for Bluetooth-styreflaten eller -musen. Skjermen vil veksle mellom et bilde av styreflaten og musen, som vist nedenfor.
    Styreflate slått påMus slått på
  3. Fremdriftsindikatoren (hjulet) nederst på skjermen angir at maskinen søker etter en Bluetooth-styreflate eller -mus.
  4. Slå på styreflaten eller musen slik at den blir søkbar.
  5. Fremdriftsindikatoren nederst på skjermen forsvinner når datamaskinen oppdager en Bluetooth-styreflate eller -mus.
  6. En fortsett-knapp vises nederst til høyre på skjermen mens bildene av styreflaten og musen fortsetter å veksle.
    Merk: Hvis du ikke klikker på fortsett-knappen i løpet av 60 sekunder, vil maskinen gå til neste Bluetooth-pekeenhet den oppdager.
  7. Bruk musen eller styreflaten til å klikke på fortsett-knappen og fullføre sammenkoblingsprosessen.

Lær mer

Hvis du ønsker mer detaljerte instruksjoner for hvordan du konfigurerer musen og styreflaten, kan du se Bluetooth: Konfigurere Apple Wireless Mouse eller Magic Trackpad. Du kan også lese mer om hvordan du sammenkobler Mac-maskinen med et tastatur fra en annen datamaskin.