Grenser for Min bildestrøm og iCloud-bildedeling

iCloud begrenser antall bilder som kan lastes opp til Min bildestrøm eller delte albumer innenfor en gitt time, dag eller måned, for å hindre utilsiktet eller overdreven bruk.

Grenser for opplasting av Min bildestrøm

Grensene for Min bildestrøm nedenfor er basert på forventede opplastingsmønstre. Dette er opplastingsgrensene for Min bildestrøm:

• Opplastinger til Min bildestrøm per time: 1000 bilder
  • Opplastinger til Min bildestrøm per dag: 10 000 bilder
  • Opplastinger til Min bildestrøm per måned: 25 000 bilder

Hvis du overskrider en av disse grensene, vil opplastingen til Min bildestrøm bli stanset midlertidig og du kan få en varselmelding på enheten. Opplastingen vil automatisk bli gjenopptatt når du ikke lenger overskrider grensen, for eksempel neste time eller dagen etter.

Grenser for iCloud-bildedeling

Grensene for iCloud-bildedeling beregnes per time eller døgn:

• Maksimalt antall bilder og videoer fra én bidragsyter på tvers av alle delte album, per time: 1000
  • Maksimalt antall bilder og videoer fra én bidragsyter på tvers av alle delte album, per dag: 10 000

Disse delingsgrensene er ikke det samme som opplastingsgrensene ovenfor. Du kan for eksempel samme dag laste opp 10 000 bilder til Min bildestrøm og deretter dele disse 10 000 bildene eller 10 000 andre bilder.

Noen tilleggsgrenser for delte albumer:

• Maksimalt antall delte albumer en eier kan dele: 200
  • Maksimalt antall delte albumer en bruker kan abonnere på: 200
  • Maksimalt antall abonnenter per delte album: 100 (antall abonnenter på hvert delte album)
  • Maksimalt samlet antall bilder og videoer fra alle bidragsytere i hvert delte album: 5000
  • Maksimalt antall kommentarer per bilde eller video i et delt album: 200 (en kommentar kan være enten en Liker eller en tekstkommentar)
  • Maksimalt antall tegn per kommentar: 1024
  • Maksimalt antall invitasjoner en eier av et delt album kan sende per dag: 200

Les mer

Lær mer om Min bildestrøm og iCloud-bildedeling.

Bilder som lastes opp til Min bildestrøm eller delte albumer, blir ikke regnet som en del av iCloud-lagringsplassen. iCloud lagrer bildene som du laster opp til Min bildestrøm, i 30 dager, slik at det skal være rikelig med tid for enhetene dine til å koble til iCloud og laste dem ned. Finn ut hvordan du lagrer bilder fra Min bildestrøm eller et delt album til Kamerarull eller datamaskinen.

Disse filtypene støttes:

• Bilder for Min bildestrøm: JPEG, TIFF, PNG og de fleste RAW-formater.
  • Video- og filformater for iCloud-bildedeling: filtypene MP4 og QuickTime og videofilformatene H.264 og MPEG-4. Videoer kan vare i opptil 15 minutter.

Vær oppmerksom på følgende når du importerer bilder:

• Når du importerer bilder til en iPad eller iPhone ved bruk av kameratilkoblingssettet, blir bildene arkivert direkte til Bilder-fanen. Hvis Min bildestrøm er på og du er koblet til et trådløst nettverk, kan du nå en av de ovennevnte grensene. For å unngå dette slår du av Min bildestrøm når du importerer bilder til iPad eller iPhone ved bruk av kameratilkoblingssettet.
  • Når du importerer et stort antall bilder til enten iPhoto eller Aperture, kan du potensielt nå en av grensene som er oppført ovenfor, hvis du har valgt Automatisk opplasting i Min bildestrøm-valgene. Både iPhoto og Aperture vil stanse opplastingen til Min bildestrøm når de når maksimumsgrensen. Opplastingen vil starte på nytt neste time, dag eller måned, avhengig av hvilken grense som ble nådd.
  • Hvis du har aktivert iCloud-bildebibliotek på iOS 8.3-enheten eller i OS X Yosemite v10.10.3, vil Min bildestrøm laste opp de nyeste bildene som skal deles med enheter, uten å bruke iCloud-bildebibliotek. Min bildestrøm-bilder blir automatisk lagt til i Alle bilder-albumet på enheter der iCloud-bildebibliotek er aktivert.

På grunn av lagringsbegrensningene vil Apple TV kanskje bare vise de nyeste bildene.