Mac mini (midten av 2011): Hukommelsesspesifikasjoner og oppgraderinger

Lær hva slags hukommelse du skal bruke i Mac mini (midten av 2011).

Mac mini (midten av 2011)-maskiner har to interne hukommelsesplasser. Disse plassene tar standard PC3-10600 DDR3 204-pinners SO-DIMMer (Small Outline DIMM) med følgende spesifikasjoner:

• PC3-10600 DDR3

• Ubufret

• Ikke-paritet

• 204-pinners modul

• 1333 MHz

Du kan bruke RAM-modulstørrelser på 1 GB, 2 GB eller 4 GB på hver plass.

DIMMer med følgende egenskaper vil ikke fungere i disse Mac mini-modellene:

• Registre eller buffere

• PLL

• ECC

• Paritet

• EDO RAM

Lær mer

Lær om oppgradering av Mac mini (midten av 2011)-hukommelsen.