Konverter Pages-, Numbers- eller Keynote-filer til Microsoft Word, Excel, PowerPoint, PDF med mer

Du kan også konvertere Word-, Excel- eller PowerPoint-filer til Pages-, Numbers- eller Keynote-filer.

Konverter Pages-, Numbers- og Keynote-filer

Hvis du vil åpne en Pages-, Numbers- eller Keynote-fil i Word, Excel eller PowerPoint, må du først konvertere filen i den aktuelle iWork-appen. Du kan konvertere filer på iPhone, iPad, Mac eller på nettet på iCloud.com. Når du konverterer en fil, oppretter du en kopi i det nye formatet. Originalfilen forblir intakt.

Konverter en Pages-, Numbers- eller Keynote-fil på iPhone, iPad eller Mac

1. Når filen er åpen, trykker eller klikker du på Del-knappenDel-knappen i verktøylinjen, og deretter trykker eller klikker du på Eksporter og send.

2. Velg et format for dokumentet:

• Hvis du vil konvertere et Pages-dokument til Word, velger du Word.

• Hvis du vil konvertere et Numbers-regneark til Excel, velger du Excel.

• Hvis du vil konvertere en Keynote-presentasjon til PowerPoint, velger du PowerPoint.

• Du kan også konvertere til PDF og en rekke andre filformater avhengig av iWork-appen du bruker.

3. Slik lagrer du den konverterte filen på enheten din eller i iCloud Drive:

• På iPhone eller iPad trykker du på Arkiver i Filer, og deretter velger du en lagringsplass.

• På Mac klikker du på Lagre, og deretter velger du en lagringsplass.

4. Slik deler du den konverterte filen:

• På iPhone eller iPad velger du hvordan du vil sende filen, for eksempel med Mail eller Meldinger, og deretter sender du filen.

• På Mac klikker du på Send en kopi, velger hvordan du vil sende filen, og deretter sender du filen.

Konverter en Pages-, Numbers- eller Keynote-fil på nettet på iCloud.com

Med Pages, Numbers og Keynote for iCloud kan du åpne, redigere og dele filene dine fra en støttet nettleser på Mac eller PC.

1. Logg på iCloud.com Hvis du ikke har en Apple-enhet, kan du se hvordan du oppretter en Apple-ID.

2. Dobbeltklikk på Pages, Numbers eller Keynote.

3. I dokument-, regneark- eller presentasjonsoversikten klikker du på Mer-knappenMer-knappen på filen du vil konvertere, og deretter velger du Last ned en kopi. Hvis du har filen åpen, klikker du på Mer-knappenMer-knappen i verktøylinjen og velger Last ned en kopi.

4. Velg et format for dokumentet. Den konverterte filen lastes ned til nettleserens standardplassering for nedlastinger.

Konverter Word-, Excel- eller PowerPoint-filer til Pages-, Numbers- eller Keynote-filer

Du kan konvertere filer på iPhone, iPad, Mac eller på nettet på iCloud.com. Den opprinnelige filen forblir intakt etter at du har konvertert den.

Konverter en Word-, Excel- eller PowerPoint-fil til en Pages-, Numbers- eller Keynote-fil på iPhone eller iPad

1. Åpne iWork-appen du vil konvertere filen til. Hvis du for eksempel vil konvertere et Word-dokument til et Pages-dokument, åpner du Pages-appen.

2. Finn filen du vil konvertere i dokument-, regneark- eller presentasjonsoversikten, og trykk deretter på filen. Hvis du ikke ser dokumentorganisereren, trykker du Tilbake-knappen og deretter filen du vil åpne.

Hvis en fil er nedtonet, er den ikke i et kompatibelt format, og du kan ikke åpne den. Du kan prøve å åpne filen i en annen iWork-app.

Konverter en Word-, Excel- eller PowerPoint-fil til en Pages-, Numbers- eller Keynote-fil på Mac

Du kan konvertere en Word-, Excel- eller PowerPoint-fil til en Pages-, Numbers- eller Keynote-fil i Finder eller i den aktuelle appen:

• I Finder: Kontroll-klikk på filen, velg Åpne med og velg deretter Pages, Numbers eller Keynote.

• I Pages-, Numbers- eller Keynote-programmet: Velg Fil > Åpne, velg filen, og klikk på Åpne. Hvis en fil er nedtonet, er den ikke i et kompatibelt format.

Når filen åpnes, kan du få en melding om at fonter mangler, eller at filen ser annerledes ut på andre måter. Du ser kanskje også advarsler når du åpner dokumenter opprettet i eldre versjoner av programmet.

Konverter en Word-, Excel- eller PowerPoint-fil i Pages, Numbers eller Keynote for iCloud

1. Logg på iCloud.com Hvis du ikke har en Apple-enhet, kan du se hvordan du oppretter en Apple-ID.

2. Velg iWork-appen du vil åpne.

3. Dra filen du vil åpne, inn i dokument-, regneark- eller presentasjonsorganisereren i nettleseren din. Eller klikk på Last opp-knappenLast opp-knappen, velg filen og klikk på Last opp.

4. Dobbeltklikk på filen.

Sjekk kompatibilitet for filformat

Pages, Numbers og Keynote er kompatible med en rekke filtyper.

Kompatibilitet med filformater for Pages

Du kan konvertere Pages-dokumenter til disse filtypene:

• Microsoft Word: Office Open XML (DOCX)1

• PDF

• EPUB (på iPhone, iPad og Mac)

• Rikt tekstformat (RTF/RTFD) (på iPhone, iPad og Mac)

• Filer med ren tekst (TXT) (på iPhone, iPad og Mac)

• Pages ’09 (kun på Mac)2

• Bilde (JPEG, PNG eller TIFF)

Du kan åpne disse filtypene i Pages på iPhone, iPad, Mac og på nettet på iCloud.com:

• Alle Pages-versjoner

• Microsoft Word: Office Open XML (DOCX)

• Rikt tekstformat (RTF/RTFD)

• Filer med ren tekst (TXT)

Kompatibilitet med filformater for Numbers

Du kan konvertere Numbers-regneark til disse filtypene:

• Microsoft Excel Office Open XML (XLSX)1

• PDF

• Kommadelte verdier (CSV)

• Tabulatorseparerte verdier (TSV) (på iPhone, iPad og Mac)

• Numbers ’09 (kun på Mac)

Du kan åpne disse filtypene med Numbers på iPhone, iPad, Mac og på nettet på iCloud.com:

• Alle Numbers-versjoner

• Microsoft Excel Office Open XML (XLSX)

• Kommadelte verdier (CSV)

• Tabulatordelte tekstfiler eller tekstfiler med fast bredde

Kompatibilitet med filformater for Keynote

Du kan konvertere Keynote-presentasjoner til disse filtypene:

• Microsoft PowerPoint Office Open XML (PPTX)1

• PDF

• Bilde (JPEG, PNG eller TIFF) (på iPhone, iPad og Mac)

• Animert GIF (på iPhone, iPad og Mac)

• Film (MOV) (på iPhone, iPad og Mac), i Apple ProRes- eller HEVC-format

• Film (M4V) (kun på Mac), i H.264-format

• Keynote ’09 (kun på Mac)

• HTML (kun på Mac)

Du kan åpne disse filtypene i Keynote på iPhone, iPad, Mac og på nettet på iCloud.com:

• Alle Keynote-versjoner

• Microsoft PowerPoint: Office Open XML (PPTX)

1. Hvis du trenger å eksportere til eldre Microsoft Office-formater, som DOC, XLS eller PPT, kan du eksportere til det gjeldende XML-formatet i stedet og deretter åpne filen i den aktuelle Office-appen for å eksportere til det gamle formatet.

2. Hvis du konverterer et Pages-dokument til et Pages ’09-kompatibelt dokument, kan du finne ut mer om endringer som skjer når du eksporterer til iWork ’09.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.