Konverter Keynote-presentasjoner til PDF, Microsoft PowerPoint med mer

Hvis du vil åpne Keynote-presentasjoner i andre apper, må du først konvertere dem i Keynote-appen. Du kan også åpne Microsoft PowerPoint-presentasjoner og andre filtyper i Keynote.

Du kan konvertere og åpne presentasjoner i Keynote på iPhone, iPad, iPod touch og Mac. Hvis du ikke har en Apple-enhet, kan du bruke Keynote på nettet på iCloud.com.

Konverter og åpne filer i Keynote på iPhone eller iPad

Du kan jobbe med en rekke filformater i Keynote på iPhone eller iPad. Sjekk hvilke formater som er kompatible.

Konverter en Keynote-presentasjon i Keynote på iPhone eller iPad

Hvis du vil åpne en Keynote-presentasjon i en annen app, som Microsoft PowerPoint, bruker du Keynote til å konvertere presentasjonen til det aktuelle formatet.

1. Åpne presentasjonen du vil konvertere, og trykk på Mer-knappen .
  2. Trykk på Eksporter.
  3. Velg et format for presentasjonen.
  4. Velg hvordan du vil sende presentasjonen, for eksempel med Mail eller Meldinger.

Åpne en fil i Keynote for iPhone eller iPad

Hvis du for eksempel vil åpne en Microsoft PowerPoint-fil i Keynote på iPhone eller iPad, kan du trykke på filen i presentasjonsoversikten. Hvis du ikke ser presentasjonsoversikten, kan du trykke på Presentasjoner (på iPad) eller Tilbake-knappenDokumenter-knappen (på iPhone) og deretter trykke på filen du vil åpne. Hvis en fil er nedtonet, er den ikke i et kompatibelt format.

Du kan også åpne en fil i Keynote fra en annen app, for eksempel Filer-appen, eller fra en e-post:

1. Åpne den andre appen, og velg deretter en fil eller et vedlegg.
  2. Trykk på Del-knappen .
  3. Trykk på Kopier til Keynote. Originalfilen forblir intakt.

Når filen åpnes, får du kanskje en melding om at presentasjonen vil se annerledes ut. Keynote varsler deg for eksempel når det er fonter som mangler. Trykk på Ferdig for å åpne presentasjonen i Keynote.

Keynote for Mac

Du kan jobbe med en rekke ulike filformater i Keynote for Mac. Sjekk hvilke formater som er kompatible.

Konverter en Keynote-presentasjon i Keynote for Mac

Hvis du vil åpne en Keynote-presentasjon i en annen app, som Microsoft PowerPoint, bruker du Keynote til å konvertere presentasjonen til det aktuelle formatet.

1. Åpne Keynote-presentasjonen du vil konvertere.
  2. Velg Fil > Eksporter til, og velg deretter formatet.
  3. I vinduet som vises, kan du velge et annet format eller konfigurere eventuelle tilleggsalternativer. Du kan for eksempel kreve passord for å åpne en eksportert PDF-fil, velge formatet for en eksportert PowerPoint-presentasjon eller justere tidstilpasningen i presentasjonen du eksporterer som en filmfil.
  4. Klikk på Neste.
  5. Angi et navn på filen, og velg en mappe å lagre den i.
  6. Klikk på Eksporter.

Hvis du vil sende en fil i et bestemt format gjennom Mail, Meldinger, AirDrop eller Notater, kan du velge Del > Send en kopi, velge hvordan du vil sende presentasjonen, og deretter velge et format.

Åpne en fil i Keynote for Mac

Fra Finder kontroll-klikker du på filen og velger deretter Åpne med > Keynote. Hvis Keynote er den eneste presentasjonsappen du har på Mac, kan du bare dobbeltklikke på filen.

Fra Keynote for Mac-appen velger du Fil > Åpne, markerer filen og klikker på Åpne. Hvis en fil er nedtonet, er den ikke i et kompatibelt format.

Når filen åpnes, får du kanskje en melding om at presentasjonen vil se annerledes ut. Keynote varsler deg for eksempel når det er fonter som mangler. Du vil kanskje også se advarsler når du åpner presentasjoner som er laget i eldre versjoner av Keynote.

Keynote for iCloud

Med Keynote for iCloud kan du åpne, redigere og dele filene dine fra en støttet nettleser på Mac eller PC. Sjekk hvilke filformater som er kompatible med Keynote for iCloud. Hvis du ikke har en Apple-enhet, kan du se hvordan du oppretter en Apple-ID.

Konverter en Keynote-presentasjon i Keynote for iCloud

1. Logg på iCloud.com med Apple-ID-en din.
  2. Klikk på Keynote.
  3. I presentasjonsoversikten klikker du på Mer-knappen på filen du vil konvertere, og deretter velger du Last ned en kopi. Hvis du har presentasjonen åpen, klikker du på Verktøy-knappen i verktøylinjen. Deretter velger du Last ned en kopi.
  4. Velg et format for presentasjonen. Filen begynner å lastes ned på nettleserens plassering for nedlastinger.

Åpne en fil i Keynote for iCloud

1. Logg på iCloud.com med Apple-ID-en din.
  2. Klikk på Keynote.
  3. Dra filen du vil laste opp, i presentasjonsoversikten i nettleseren din. Eller klikk på Last opp-knappen, velg filen og klikk på Velg.
  4. Dobbeltklikk på filen i presentasjonsoversikten.

Sjekk kompatibilitet for filformat

Formater du kan åpne i Keynote

Du kan åpne følgende filformater i Keynote på iPhone, iPad og Mac, og på nettet med iCloud.com:

• Alle Keynote-versjoner
  • Microsoft PowerPoint: Office Open XML (.pptx) og Office 97 eller nyere (.ppt)

Formater du kan konvertere Keynote-presentasjoner til

Keynote på iPhone eller iPad

• Microsoft PowerPoint Office Open XML (.pptx)
  • PDF
  • Filmer (.mov)
  • Bilder (.jpeg, .png eller .tiff)
  • Animert GIF

Keynote for Mac:

• Keynote '09
  • Microsoft PowerPoint: Office Open XML (.pptx) og Office 97 eller nyere (.ppt)
  • PDF
  • Filmer (.m4v eller .mov – avhengig av formatet)
  • HTML
  • Bilder (.jpeg, .png eller .tiff)
  • Animert GIF

Keynote for iCloud:

• Microsoft PowerPoint Office Open XML (.pptx)
  • PDF

Finn ut mer

• Keynote på iPhone, iPad og Mac, og på nettet på iCloud.com, bruker samme filformat. Hvis du oppretter eller redigerer en presentasjon i Keynote på én plattform, kan du åpne den i Keynote på hvilken som helst av de andre plattformene.
  • Du kan oppdatere til gjeldende versjoner av Keynote på iPhone eller iPad i App Store. For å oppdatere Keynote på Mac bruker du App Store-appen på Mac.
  • Hvis du konverterer en Keynote-presentasjon til en Keynote '09-kompatibel presentasjon, kan du finne ut mer om endringer som skjer når du eksporterer til iWork '09.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.