Konverter Keynote-presentasjoner til PDF, Microsoft PowerPoint og mer

Du kan også åpne Microsoft PowerPoint-filer og andre filtyper i Keynote på iPhone, iPad, iPod touch og Mac eller på nettet på iCloud.com.

Konverter og åpne filer i Keynote for iOS

Du kan jobbe med en rekke filformater i Keynote på iPhone, iPad eller iPod touch. Sjekk hvilke formater som er kompatible med Keynote for iOS.

Konverter en Keynote-presentasjon i Keynote for iOS

1. Åpne dokumentet, og trykk deretter på .
  2. Trykk på Eksporter.
  3. Velg et format for presentasjonen.
  4. Velg hvordan du vil sende presentasjonen, for eksempel med Mail eller Meldinger.

Åpne en fil i Keynote for iOS

Hvis du vil åpne en fil som for eksempel en Microsoft PowerPoint-fil i Keynote for iOS, kan du trykke på filen i presentasjonsoversikten. Hvis du ikke ser presentasjonsoversikten, kan du trykke på Presentasjoner (på iPad) eller Dokumenter-knappen (på iPhone eller iPod touch) og deretter trykke på filen du vil åpne. Hvis en fil er nedtonet, er den ikke i et kompatibelt format.

Du kan også åpne en fil i Keynote fra en annen app, for eksempel Filer-appen, eller fra en e-post:

1. Åpne den andre appen, og velg deretter en fil eller et vedlegg.
  2. Trykk på Del-knappen.
  3. Trykk på Kopier til Keynote. Originalfilen forblir intakt.

Når filen åpnes, får du kanskje en melding om at presentasjonen vil se annerledes ut. Keynote varsler deg for eksempel når det er fonter som mangler. Trykk på Ferdig for å åpne presentasjonen i Keynote.

Keynote for Mac

Du kan jobbe med en rekke ulike filformater i Keynote for Mac. Sjekk hvilke formater som er kompatible med Keynote for Mac.

Konverter en Keynote-presentasjon i Keynote for Mac

1. Åpne Keynote-presentasjonen du vil konvertere.
  2. Velg Fil > Eksporter til, og velg deretter formatet.
  3. I vinduet som vises, kan du velge et annet format eller konfigurere eventuelle tilleggsalternativer. Du kan for eksempel kreve passord for å åpne en eksportert PDF-fil, velge formatet for en eksportert PowerPoint-presentasjon eller justere tidstilpasningen i presentasjonen du eksporterer som en filmfil.
  4. Klikk på Neste.
  5. Angi et navn på filen, og velg en mappe å lagre den i.
  6. Klikk på Eksporter.

Hvis du vil sende en fil i et bestemt format gjennom Mail, Meldinger, AirDrop eller Notater, kan du velge Del > Send en kopi, velge hvordan du vil sende presentasjonen, og deretter velge et format.

Åpne en fil i Keynote for Mac

Fra Finder kontroll-klikker du på filen og velger deretter Åpne med > Keynote. Hvis Keynote er den eneste presentasjonsappen du har på Mac, kan du bare dobbeltklikke på filen.

Fra Keynote for Mac-appen velger du Fil > Åpne, markerer filen og klikker på Åpne. Hvis en fil er nedtonet, er den ikke i et kompatibelt format.

Når filen åpnes, får du kanskje en melding om at presentasjonen vil se annerledes ut. Keynote varsler deg for eksempel når det er fonter som mangler. Du vil kanskje også se advarsler når du åpner presentasjoner som er laget i eldre versjoner av Keynote.

Keynote for iCloud

Med Keynote for iCloud kan du åpne, redigere og dele filene dine fra en støttet nettleser på Mac eller PC. Sjekk hvilke formater som er kompatible med Keynote for iCloud.

Konverter en Keynote-presentasjon i Keynote for iCloud

1. Logg på iCloud.com med Apple-ID-en din.
  2. Klikk på Keynote.
  3. I presentasjonsoversikten klikker du på Mer-knappen på filen du vil konvertere, og deretter velger du Last ned en kopi. Hvis du har presentasjonen åpen, klikker du på Verktøy-knappen i verktøylinjen. Deretter velger du Last ned en kopi.
  4. Velg et format for presentasjonen. Filen begynner å lastes ned på nettleserens plassering for nedlastinger.

Åpne en fil i Keynote for iCloud

1. Logg på iCloud.com med Apple-ID-en din.
  2. Klikk på Keynote.
  3. Dra filen du vil laste opp, i presentasjonsoversikten i nettleseren din. Eller klikk på , velg filen, og klikk på Velg.
  4. Dobbeltklikk på filen i presentasjonsoversikten.

Sjekk kompatibilitet for filformat

Formater du kan åpne i Keynote

Du kan åpne disse filformatene i Keynote for iOS, Keynote for Mac og Keynote for iCloud:

• Alle Keynote-versjoner
  • Microsoft PowerPoint: Office Open XML (.pptx) og Office 97 eller nyere (.ppt)

Formater du kan konvertere Keynote-presentasjoner til

Keynote for iOS:

• Microsoft PowerPoint Office Open XML (.pptx)
  • PDF
  • Filmer (.mov)
  • Bilder (.jpeg, .png eller .tiff)

Keynote for Mac:

• Keynote '09
  • Microsoft PowerPoint: Office Open XML (.pptx) og Office 97 eller nyere (.ppt)
  • PDF
  • Filmer (.m4v eller .mov – avhengig av formatet)
  • HTML
  • Bilder (.jpeg, .png eller .tiff)

Keynote for iCloud:

• Microsoft PowerPoint Office Open XML (.pptx)
  • PDF

Les mer

• Keynote for iOS, Keynote for Mac og Keynote for iCloud bruker samme filformat. Hvis du oppretter eller redigerer en presentasjon i Keynote på én plattform, kan du åpne den i Keynote på hvilken som helst av de andre plattformene.
  • Du kan oppdatere til gjeldende versjoner av Keynote på iPhone, iPad eller iPod touch i App Store. For å oppdatere Keynote på Mac bruker du App Store-appen på Mac.
  • Hvis du konverterer en Keynote-presentasjon til en Keynote '09-kompatibel presentasjon, kan du finne ut mer om endringer som skjer når du eksporterer til iWork '09.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.