Om sikkerhetsinnholdet i iTunes 10.2.2

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i iTunes 10.2.2.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

iTunes 10.2.2

• WebKit

Tilgjengelig for: Windows 7, Vista, XP SP2 eller nyere

Virkning: Et «Man-In-The-Middle»-angrep kan føre til uventet avslutning av et program eller kjøring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det er flere problemer med ødelagt hukommelse i WebKit. Et «Man-In-The-Middle»-angrep ved bruk av iTunes Store via iTunes kan føre til uventet avslutning av et program eller kjøring av vilkårlig kode.

CVE-ID

CVE-2011-1290 : Vincenzo Iozzo, Willem Pinckaers, Ralf-Philipp Weinmann og en anonym forsker som jobber med TippingPoints Zero Day Initiative

CVE-2011-1344 : Vupen Security som arbeider med TippingPoints Zero Day Initiative, og Martin Barbella

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.