Om sikkerhetsinnholdet i Apple TV 4.2

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Apple TV 4.2.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Du finner mer informasjon om Apple Produktsikkerhet på nettstedet Apple Produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen fra Apple Produktsikkerhet under Slik bruker du PGP-nøkkelen fra Apple Product Security.

Der det er mulig, brukes CVE-ID-er som henvisning til svakhetene, slik at man kan finne mer informasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om sikkerhetsoppdateringer, kan du se Apple sikkerhetsoppdateringer.

Apple TV 4.2

• Apple TV

Tilgjengelig for Apple TV 4.0 og 4.1

Virkning: Flere sårbarheter i FreeType

Beskrivelse: Det foreligger flere sårbarheter i FreeType, og den mest alvorlige kan føre til vilkårlig utførelse av kode ved tilgang til en skadelig font. Disse problemene løses ved å oppdatere FreeType til versjon 2.4.3. Ytterligere informasjon kan fås på nettsidene til FreeType på http://www.freetype.org/

CVE-ID

CVE-2010-3855

• Apple TV

Tilgjengelig for Apple TV 4.0 og 4.1

Virkning: Visning av et skadelig TIFF-bilde kan føre til uventet avslutning av et program eller kjøring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det foreligger bufferoverflyt i libTIFFs håndtering av JPEG-kodede TIFF-bilder. Visning av et skadelig TIFF-bilde kan føre til uventet avslutning av et program eller kjøring av vilkårlig kode.

CVE-ID

CVE-2011-0191: Apple

• Apple TV

Tilgjengelig for Apple TV 4.0 og 4.1

Virkning: Visning av et skadelig TIFF-bilde kan føre til uventet avslutning av et program eller kjøring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Det foreligger bufferoverflyt i libTIFFs håndtering av CCITT-gruppe 4-kodede TIFF-bilder. Visning av et skadelig TIFF-bilde kan føre til uventet avslutning av et program eller kjøring av vilkårlig kode.

CVE-ID

CVE-2011-0192: Apple

• Apple TV

Tilgjengelig for Apple TV 4.0 og 4.1

Virkning: En tjener kan kunne identifisere en enhet over tilkoblinger

Beskrivelse: IPv6-adressen som enheten har valgt, inneholder enhetens MAC-adresse ved bruk av SLAAC (Stateless Address Autoconfiguration). En IPv6-aktivert tjenester kontaktet av enheten kan bruke adressen til å spore enheten over tilkoblinger. Denne oppdateringen implementerer IPv6-utvidelsen beskrevet i RFC 3041, ved å legge til en midlertidig vilkårlig adresse som brukes til utgående tilkoblinger.

• Apple TV

Tilgjengelig for Apple TV 4.0 og 4.1

Virkning: Når tilkoblet Wi-Fi, kan en angriper i samme nettverk føre til at enheten nullstilles

Beskrivelse: Det var et grensekontrollproblem i håndteringen av Wi-Fi-rammer. Når tilkoblet Wi-Fi, kan en angriper i samme nettverk føre til at enheten nullstilles.

CVE-ID

CVE-2011-0162: Scott Boyd i ePlus Technology, inc.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.