Om Mac OS X v10.6.8-oppdateringen

Mac OS X v10.6.8-oppdateringen anbefales til alle brukere som kjører Mac OS X Snow Leopard, og omfatter generelle utbedringer av operativsystemet som øker stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Macen.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Oppdatere systemet

Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Du kan bruke Time Machine.

Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.

Velg Programvareoppdatering fra Apple-menyen () for å søke etter den nyeste Apple-programvaren på Internett, inkludert denne oppdateringen.

Hvis datamaskinen ikke er oppdatert, kan du få tilbud om å installere flere programvareoppdateringer. Når Programvareoppdateringer viser «Programvaren er allerede oppdatert», kan du være sikker på at alle tilgjengelige oppdateringer har blitt installert.

Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når den installeres ved hjelp av Programvareoppdatering. Enkelte oppdateringer må dessuten installeres før andre, slik at du bør kjøre Programvareoppdatering mer enn én gang for å være sikker på at du har fått alle tilgjengelige oppdateringer.

Du kan manuelt laste ned oppdateringens installeringsprogram. Dette alternativet er nyttig hvis du skal oppdatere flere datamaskiner, men vil laste ned oppdateringen bare én gang. Disse versjonene av de frittstående installeringsprogrammene er tilgjengelig fra Apple Support Nedlastinger.

Hva er inkludert?

• Forbedringer av Mac App Store for å klargjøre Macen din for oppgradering til Mac OS X Lion.
  • Løser et problem som kan få Forhåndsvisning til å avslutte uventet.
  • Forbedrer støtte for IPv6.
  • Forbedrer VPN-pålitelighet.
  • Identifiserer og fjerner kjente varianter av den skadelige programvaren MacDefender.
  • Korrigerer tidssonedata i iCal for Lisboa-Portugal.
  • Legger til mulighet for å bruke Kerberos-godkjenning på en nettproxytjener.
  • Retter et problem med arkivering av dokumenter fra Xcode eller TextEdit når det brukes en NFS-Hjem-mappe.
  • Retter et problem med import av enkelte mediefiler til Final Cut Pro.
  • Inkluderer kompatibilitet for RAW-bilder for flere digitale kameraer.
  • Visse nettverksskrivere kan stanse utskriftsjobber umiddelbart og fullfører ikke (Mac OS X v10.6.8-tilleggsoppdatering).
  • Systemlyd som slutter å fungere ved bruk av HDMI eller optisk lydutgang (Mac OS X v10.6.8-tilleggsoppdatering).

Mac OS X v10.6.8 inneholder også rettinger gitt i fontoppdateringen for Mac OS X v10.6.7 Snow Leopard:

• Løser et problem med enkelte OpenType-fonter som ikke vises riktig i enkelte programmer.
  • Løser utskriftsproblemer fra Forhåndsvisning.
  • Løser et problem med PDF-filer som ikke åpnes i tredjeparts PDF-visningsprogrammer.
  • Løser feil med ugyldige fonter ved utskrift til PostScript-skrivere.

Finn ut mer

Hvis du vil ha informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du lese denne artikkelen: HT1222.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.