Om Apple World Travel Adapter Kit

Du kan bruke Apple World Travel Adapter Kit til å lade Apple-produkter når du reiser til andre land eller regioner.

Bruke Apple World Travel Adapter Kit

For å lade enheten kobler du riktig strømplugg-adapter til enhetens strømforsyning. Apple World Travel Adapter Kit fungerer med alle USB-, USB-C- og MagSafe-strømadaptere fra Apple som har avtakbart støpsel (som også kalles «duckhead»).

Bare ta av støpselet og sett på adapteren for landet ditt eller regionen din.

Finn ut hvor du kan bruke hvert adapter

Settet inneholder syv adaptere. De fleste adaptere har også et merke med en lands- og regionskode på tre tegn som viser hvor du kan bruke den. Det kan være mulig å bruke noen adaptere i flere land og regioner enn det som er oppført.*

Slik identifiserer du adapteren:

Australia og New Zealand (AUS)
Beskrivelse: Flate, vinklede blader

Kina, fastlandet (CHN)
Beskrivelse: Flate, parallelle blader uten hull

Japan og Nord-Amerika (USA)
Beskrivelse: Flate, parallelle blader med hull

Korea (KOR)
Beskrivelse: Runde, tykke poler

Brasil (BRA)
Beskrivelse: Runde, tynne poler

Fastlandet i Europa (EUR)

Beskrivelse: Lett vinklede, runde og tynne poler

Hongkong, Qatar, Irland, Singapore og Storbritannia (GBR)
Beskrivelse: Tre bladpoler

Landet eller regionen du besøker, kan hevde at elektrisitetsforsyningen er innenfor området som støttes av enheten du bruker, men du må kontrollere at strømkvaliteten er i samsvar med spesifikasjonene. Elektriske spenningstopper og delvis mørklegging kan skade elektrisk utstyr.