Om Apple World Travel Adapter Kit

Du kan bruke Apple World Travel Adapter Kit til å lade Apple-produkter når du reiser til andre land eller regioner.

Bruke Apple World Travel Adapter Kit

For å lade enheten kobler du riktig strømplugg-adapter til enhetens strømforsyning. Apple World Travel Adapter Kit fungerer med følgende Apple-produkter og -strømadaptere:1

• iPhone, iPad og iPod
  • iPod-strømadapter (med FireWire-kontakt)
  • USB-strømforsyningsenhet på 10 watt og 12 watt
  • Apple 29W USB-C-strømadapter for MacBook (Retina, 12-tommers, tidlig 2015) og nyere
  • Apple 61W USB-C-strømadapter for MacBook Pro (13-tommers, sent 2016, to Thunderbolt 3-porter)
  • Apple 87W USB-C-strømadapter for MacBook Pro (15-tommers, sent 2016) og MacBook Pro (13-tommers, sent 2016, fire Thunderbolt 3-porter)
  • Bærbar strømadapter med tønnekontakt for iBook og PowerBook
  • MagSafe- og MagSafe 2-strømadapter for MacBook, MacBook Pro og MacBook Air
  • AirPort Express

Finn ut hvor du kan bruke hvert adapter

Settet inneholder syv adaptere. De fleste adaptere har også et merke med en lands- og regionskode på tre tegn som viser hvor du kan bruke det. Det kan være mulig å bruke noen adaptere i flere land og regioner enn det som er oppført.2

Slik identifiserer du adapteren:

Australia og New Zealand (AUS)
Beskrivelse: Flate, vinklede blader

Kina (CHN)
Beskrivelse: Flate, parallelle blader uten hull

Japan og Nord-Amerika (USA)
Beskrivelse: Flate, parallelle blader med hull

Korea (KOR)
Beskrivelse: Runde, tykke poler

Brasil (BRA)
Beskrivelse: Runde, tynne poler

Fastlandet i Europa (EUR)

Beskrivelse: Lett vinklede, runde og tynne poler

Hongkong, Qatar, Irland, Singapore og Storbritannia (GBR)
Beskrivelse: Tre bladpoler

1. Apple World Travel Adapter Kit er også kompatibelt med eldre produkter som har avtagbare strømplugger.
  2. Landet eller regionen du besøker, kan hevde at elektrisitetsforsyningen er innenfor området som støttes av enheten du bruker, men du må kontrollere at strømkvaliteten er i samsvar med spesifikasjonene. Elektriske spenningstopper og delvis mørklegging kan skade elektrisk utstyr.