Lade iPhone med strømadapteren til en iPad eller bærbar Mac

Du kan bruke Apple USB-strømadaptere for iPad-enheter og bærbare Macer til å lade iPhone, iPod, Apple Watch, AirPods og andre Apple-produkter.

Strømadapter

Du kan bruke Apple 12 W og 10 W USB-strømadaptere til å lade iPad, iPhone, iPod, Apple Watch og annet Apple-tilbehør som AirPods og Siri Remote. Du trenger bare å koble enheten til strømadapteren med USB-til-Lightning-kabelen, 30-pinners-til-USB-adapteren eller Apple Watch-laderen som kom med enheten.

Hvis du bruker en Apple 18 W, 12 W eller 10 W USB-strømadapter, kan du lade enkelte Apple-produkter og -tilbehør raskere enn med en 5 W strømadapter. Apple 29 W, 30 W, 61 W og 87 W USB-C-strømadapter og Apple USB-C-til-Lightning-kabel støtter rask lading med følgende enheter.

• iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone XR
  • iPhone X
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPad Pro (12,9-tommers, 3. generasjon)
  • 12,9-tommers iPad Pro (2. generasjon)
  • 12,9-tommers iPad Pro
  • iPad Pro (11-tommers)
  • 10,5-tommers iPad Pro

Finn ut mer om støtte for rask lading.

Hvis du ikke er sikker på hvilken strømadapter som fulgte med iPad-enheten din, ser du nederst på strømadapteren eller identifiserer iPad-modellen.

Bunnen av en strømadapter

Finn ut mer om lading av iPad