Lad iPhone med USB-strømadapteren for en iPad eller bærbar Mac

Du kan bruke Apple USB-strømadaptere for iPader og bærbare Macer til å lade iPhone, Apple Watch, AirPods og andre Apple-produkter.

Du kan bruke en 12-watts USB-strømadapter fra Apple til å lade iPad, iPhone, Apple Watch og annet Apple-tilbehør, som AirPods og Siri Remote. Du trenger bare å koble enheten til strømadapteren med USB-til-Lightning-kabelen eller Apple Watch-laderen som fulgte med enheten.

Enkelte USB-C-strømadaptere og Apple USB-C-til-Lightning-kabelen støtter hurtiglading med visse iPhone- og iPad-modeller.

Med 35-watts USB-C-strømadapter med to porter kan du lade to enheter samtidig.

Strømadapter