Kalibrere skjermer med innebygd sensor for lys fra omgivelsene

Finn ut hvordan du bruker Apple skjermkalibreringsassistent og ColorSync-verktøy på skjermer med innebygd sensor for lys fra omgivelsene.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Apples LED Cinema Display (27-tommers) inkluderer en innebygd sensor for lys fra omgivelsene som automatisk justerer lysstyrken på skjermen basert på gjeldende lysforhold.

Du kalibrerer disse modellene ved bruk av Apple skjermkalibreringsassistent ved å midlertidig slå av sensoren for lys fra omgivelsene under Skjermer Systemvalg:

1. Velg Systemvalg fra Apple ()-menyen.
  2. Velg Skjermer fra Vis-menyen.
  3. Deaktiver valget «Juster lysstyrke automatisk i forhold til lys fra omgivelsene».

Du bør også slå av sensoren for lys fra omgivelsene når du utfører ColorSync-profiljusteringer med ColorSync-verktøyet eller når du kalibrerer med skjermkalibreringsverktøy som ikke er produsert av Apple. Dette hjelper til med å sikre en konsekvent grafikkarbeidsflyt, uansett lysendringer som kan forekomme mens du oppretter profilen eller kalibrerer skjermen. Aktiver sensoren for lys fra omgivelsene på nytt etter at du har fullført justeringene.

Lær mer

Lær mer om kalibrering av skjermer, bruk av ColorSync eller valg av fargeprofiler for en skjerm.