Mac Pro RAID-kort og Xserve RAID-kort (tidlig 2009): Aktivere systemdvale

Finn ut hva du må oppfylle for å sette Mac Pro eller Xserve med et RAID-kort (tidlig 2009) i dvale.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Systemdvale krever følgende:

• Mac OS X eller Mac OS X Server v10.6.4 bygg 10F2521 eller nyere (inkludert v10.6.5 eller nyere).
  • RAID-kortfirmware E1320 eller nyere.
  • RAID-kortets batterikondisjonering må være fullført før systemet kan settes i dvale.
  • Systemet vil ikke settes i dvale hvis stasjoner er tilkoblet og det ikke er konfigurert noen RAID-sett.
  • Systemet vil ikke settes i dvale hvis et Fibre Channel-kort også er installert.
  • Systemet vil ikke settes i dvale når det er uvirksomt, hvis Mac OS X Server er installert.

Merk: Når du vekker datamaskinen fra dvale, vil skjermen lyse opp umiddelbart, men systemet kan bruke 30-60 sekunder på å svare. Dette er en normal forsinkelse mens RAID-kortet kobles til.