iMovie for iOS: Hvorfor har videoer som deles med Kamerarull lavere oppløsning?

Du kan dele en ferdig iMovie for iOS-video fra Kamerarull via e-post, iMessage, MMS og til YouTube.

Når du deler en ferdig iMovie-video via e-post, iMessage eller MMS (iPhone 4 eller nyere), skalerer Kamerarull ned og komprimerer videoen for å forbedre opplastingsytelsen. Hvis du har eksportert filmen fra iMovie med HD-oppløsning ved deling til YouTube, kan du velge om du vil dele en standardversjon eller HD-versjon av videoen.

Uavhengig av hvordan du deler den ferdige filmen, beholdes originalversjonen med full oppløsning i Kamerarull, og du kan overføre denne versjonen tilbake til datamaskinen når du kobler til enheten. Det gjør du ved å følge veiledningen i Kopiere personlige bilder og videoer fra iPhone, iPad eller iPod touch til datamaskinen.