Finn ut hvilken grafikkprosessor som er i bruk på MacBook Pro

Finn ut om MacBook Pro bruker en særskilt grafikkprosessor (GPU) eller en integrert GPU.

Bærbare MacBook Pro-maskiner på 15-tommer og 17-tommer har ofte to grafikkprosessorer – en særskilt GPU og en integrert GPU. Den særskilte GPU-en har betydelig grafikkytelse, men den bruker mer strøm. Den integrerte GPU-en optimaliserer batteritiden ved å bruke mindre strøm.

Finn ut om den særskilte eller integrerte GPU-en er i bruk

• For å se hvilket grafikkort som er i bruk åpner du Om denne maskinen og går til Skjermer-fanen.
  • For å se hvilket program som bruker den særskilte GPU-en med høyere ytelse åpner du Aktivitetsmonitor og går til Strøm-fanen.

I dette eksempelet bruker Bilder den særskilte GPU-en med høyere ytelse:

Les mer

Her er noen eksempler på programmer og tilbehør som bruker den særskilte GPU-en med høyere ytelse:

• Bilder
  • iMovie
  • Adobe Photoshop og Adobe InDesign
  • En ekstern skjerm

Les om hvordan du justerer grafikkytelsen på MacBook Pro eller MacBook Pro med Retina-skjerm.

Les om hvordan du justerer grafikkytelsen på MacBook Pro (2009 og eldre).

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.