Mac Pro: Om Mac Pro-lydoppdatering 1.1

Les om Mac Pro-lydoppdatering 1.1.

Mac Pro-lydoppdatering 1.1 løser en lydanomalitet som av og til kan høres fra innsiden av en Mac Pro-maskin ved bruk av FireWire-lydenheter. Denne oppdateringen gjelder Mac Pro (tidlig 2009) med Mac OS X v10.6.3.

Avslutt alle åpne programmer og last ned oppdateringen.

1. Nedlasteren vil plassere diskfilen med et installeringsprogram i nedlastingsmappen din eller i mappen som er angitt på Generelt-fanen under Safari > Valg.
  2. Hvis du lastet ned diskfilen via Safari, vil Safari varsle deg om at det er et program i diskfilen. Klikk på OK for å fortsette.
  3. Hvis «Åpne sikre filer etter nedlasting» er aktivert i Safari-valgene, vil diskfilen automatisk bli aktivert. Hvis dette valget ikke er aktivert i Safari, dobbeltklikker du på diskfilen for å aktivere den.

Installer oppdateringen.

Merk: Du må ha administratorpassordet for å kunne installere.

1. Arkiver alle åpne dokumenter og avslutt alle andre programmer.
  2. Dobbeltklikk på MacProAudioUpdate1.1.pkg.
  3. Les og følg instruksjonene som vises på skjermen.
    Viktig: Ikke slå av eller på andre måter avbryt datamaskinen mens oppdateringen pågår. En framdriftsindikator vil angi status for oppdateringen.
  4. Hvis en melding om at «Datamaskinen trenger ikke denne oppdateringen» vises, trenger ikke datamaskinen oppdateringen.
  5. Det vises en «Installeringen var vellykket»-skjerm. Klikk på Omstart.

Les mer

Følg denne framgangsmåten for å finne ut om oppdateringen allerede er installert:

1. Velg Om denne maskinen fra Apple ()-menyen.
  2. Klikk på Mer info... for å åpne Systemprofil.
  3. Velg Tillegg under Programvare i Systemprofil.
  4. Hvis oppdateringen var vellykket, skal AppleIntelCPUPowerManagement versjon 104.3.1 være oppført som et tillegg.