Lagre Pages-, Numbers- og Keynote-filer fra iPhone, iPad eller iPod touch på en sikker måte

Se hvordan du bruker iCloud eller iTunes til å lagre iWork-filene dine.

Lagre filene dine med iCloud Drive

Når du lagrer filene dine i iCloud Drive, er de tilgjengelige fra alle enheter som er logget på med samme Apple-ID og har iCloud Drive slått på.

• På iPhone, iPad eller iPod touch kan du bruke Pages, Numbers eller Keynote for iOS, eller du kan bruke Filer-appen.
  • På Mac kan du bruke Pages, Numbers eller Keynote, eller du kan bruke Finder til å finne alle filene dine.
  • På Windows-maskinen din kan du bruke iCloud for Windows for å få tilgang til filene dine.
  • iCloud.com kan du bruke Pages, Numbers eller Keynote for iCloud, eller du kan bruke iCloud Drive-nettappen.

For å komme i gang må du sørge for at Pages, Numbers og Keynote er slått på i iCloud:

• Trykk på Innstillinger >[navnet ditt] > iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch, og deretter slår du på iCloud Drive. Sørg for at Pages, Numbers og Keynote er slått på.
  • På Mac går du til  > Systemvalg > iCloud, og deretter klikker du på Alternativer ved siden av iCloud Drive. Sørg for at Pages, Numbers og Keynote er merket av, og klikk deretter på Ferdig.
  • På en Windows-PC må du konfigurere iCloud for Windows.
  • I en nettleser på Mac-maskinen eller en Windows-PC, åpner du en iWork-app på iCloud.com.

Bruke iTunes på Mac-maskinen

Hvis du ikke bruker iCloud, kan du bruke iTunes på datamaskinen til å overføre iWork- og Microsoft-dokumenter direkte mellom iPad, iPhone eller iPod touch og datamaskinen.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.