Om QuickTime 7.6.4

QuickTime 7.6.4 har endringer som gir økt pålitelighet, bedre kompatibilitet og forbedret sikkerhet. Denne versjonen anbefales for alle QuickTime 7-brukere.

Hva inneholder oppdateringen?

• Støtte for iTunes 9
  • Forbedret støttet for lydenhet i Windows Vista

Hvis du ønsker detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen kan du se denne artikkelen.

Merk: QuickTime 7.6.4 er egnet for datamaskiner som kjører Mac OS X v10.4.11, Mac OS X v10.5 til v10.5.8, Windows XP SP2 eller nyere eller Windows Vista.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.