Slik kontakter du Apple for å få kundestøtte for tilgjengelighet

Denne siden inneholder informasjon om hvordan du kan kontakte Apple for å få kundestøtte for tilgjengelighet og gi tilbakemeldinger.

No alt supplied for Image

Apple-kundestøtte er tilgjengelig på telefon eller chat. Hvis du trenger hjelp tilknyttet bruk av Apples tilgjengelighetsfunksjoner, kan du be om å bli oppringt med en gang eller avtale en samtale på et senere tidspunkt som passer for deg. Bare svar på noen spørsmål, så velger vi det beste alternativet for deg. Kontakt Apple-kundestøtte for å avtale en samtale.

Ring for å få kundestøtte for tilgjengelighet

For å kontakte Apple-kundestøtte for tilgjengelighet via telefon på engelsk bruker du disse numrene:

• USA: 1-877-204-3930

• Storbritannia.: 0800 048 0754

• Australia: (61) 1-300-365-083

For å kontakte Apple-kundestøtte for tilgjengelighet via telefon i Fastlands-Kina bruker du dette nummeret:

• 400-619-8141 (kun mandarin)

Avtal en reparasjon

Hvis du trenger å avtale time i en Genius Bar i en Apple Store, finne en autorisert tjenesteleverandør eller sende enheten din til et Apple-reparasjonssenter, tar du kontakt med Apple-kundestøtte Ikke alle produkter er dekket i alle land eller regioner. Det er kanskje ikke mulig å sende enheten til et Apple-reparasjonssenter i alle land eller regioner.

Gi tilbakemelding

Hvis du vil gi tilbakemelding om en tilgjengelighetsfunksjon på et Apple-produkt, sender du en e-post til tilgjengelighetsteamet: accessibility@apple.com.

Hvis du vil gi tilbakemelding om et bestemt Apple-produkt, går du til https://www.apple.com/feedback.

Finn ut mer

Les mer om tilgjengelighetsfunksjonene på Apple-enheter.