iPod: Velge et VoiceOver-språk for enkeltsanger

Lær hvordan du velger et VoiceOver-språk for enkeltsanger på iPod.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

Med VoiceOver kan du få opplest navnet på sanger, artister og spillelister når du lytter til innhold på visse iPod-modeller. Lær mer om aktivering av VoiceOver.

Du kan endre standardspråket for VoiceOver på Oversikt-fanen når iPod er koblet til iTunes. Du kan også stille inn VoiceOver-språket for enkeltsanger hvis du ønsker å bruke dette i stedet for standardspråket. Hvis du vil lære hvordan du angir et bestemt VoiceOver-språk for valgt innhold i iTunes-biblioteket, kan du se trinnene nedenfor.

1. Åpne iTunes og velg sangen, lydboken eller podcasten du vil angi et bestemt VoiceOver-språk for.
  2. Når du har valgt en artikkel, klikker du på Arkiv > Vis info.
  3. Marker Valg-fanen og velg VoiceOver-språk for dette innholdet.
  4. Klikk på OK.

Språkvalg

Hvis VoiceOver-språkvalget ikke er synlig, er VoiceOver kanskje ikke aktivert i iTunes eller støttes ikke av iPod-modellen.