Hvis fargene på Mac-skjermen er inverterte eller i svart og hvitt

Enkelte Tilgjengelighet-innstillinger påvirker hvordan farger vises.

Hvis alle fargene på skjermen plutselig blir inverterte eller i svart og hvitt, kan du muligens ha trykket på Kontroll-Tilvalg-Kommando-8, som er en tilgjengelighetssnarvei på Mac-maskiner for å invertere skjermfarger.

Du kan kontrollere denne funksjonen under Tilgjengelighetsvalg:

1. Velg Apple-menyen () > Systemvalg, og klikk deretter på Tilgjengelighet.
  2. Fjern markeringen for «Inverter farger» eller «Bruk gråskala» i Skjerm-delen.