Om MacBook SMC-oppdatering 1.3

Denne SMC-oppdateringen forbedrer starttiden på enkelte MacBook-maskiner ved oppstart fra batteriet.

MacBook-maskiner i polykarbonat som ble lansert tidlig i 2009, kan ha lavere ytelse ved oppstart ved bruk av bare batteristrøm. Omstart med batteristrøm vil kanskje ikke rette opp denne tilstanden.

Du kan løse problemet ved å laste ned og ta i bruk denne oppdateringen.

Hvis du vil finne ut om datamaskinen din er berettiget til denne oppdateringen, kan du se Oppdateringer av EFI- og SMC-firmware for Intel-baserte Mac-maskiner.