Slik gjenoppbygger du en speilet programvare-RAID

Lær hvordan du gjenoppbygger en speilet programvare-RAID i Mac OS X.

Når du kobler fra en disk som utgjør et nivå i et speilet RAID-sett og deretter kobler den til igjen, må disken gjenoppbygges slik at den inneholder de nyeste dataene. Hvis du tidligere aktiverte valget "Automatisk gjenoppbygging av speilet RAID" i dialogruten med RAID-alternativer da du opprettet RAID, gjenoppbygges disken automatisk i bakgrunnen, og du trenger ikke følge trinnene i denne artikkelen.

Hvis du ikke aktiverte valget "Automatisk gjenoppbygging av speilet RAID" i dialogruten med RAID-alternativer da du opprettet RAID, må du gjenoppbygge disken selv. Slik gjenoppbygger du en disk i et speilet RAID-sett:

1. Åpne Diskverktøy.

2. Velg RAID-settet, og klikk på RAID.

3. Klikk på Gjenoppbygg.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.