Bruke Apple-hodetelefoner med iPhone, iPad og iPod

Finn ut hvilke kablede Apple-hodetelefoner som fungerer med iOS-enheten din.

På denne siden kan du få hjelp med kablede Apple-hodetelefoner. Du kan også få hjelp med AirPods, som er Apples trådløse hodetelefoner.

Apple EarPods med Lightning-tilkobling

For å bruke Apple EarPods med Lightning-tilkobling, må du ha en iPhone, iPad eller iPod touch som har en Lightning-tilkobling og iOS 10 eller nyere.

Apple EarPods med Lightning-tilkobling fungerer ikke med iPod nano eller andre enheter som har iOS 9 eller eldre.

Apple EarPods med 3,5 mm hodetelefonutgang

Apple EarPods med 3,5 mm hodetelefonutgang fungerer med iPhone-, iPad- og iPod-modeller som har en 3,5 mm hodetelefonutgang. Du kan også bruke disse hodetelefonene med andre produkter som har en standard 3,5 mm hodetelefonutgang.

Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon

Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon fungerer med iPhone-, iPad- og iPod-modeller som har en 3,5 mm hodetelefonutgang. Du kan også bruke disse hodetelefonene med andre produkter som har en standard 3,5 mm hodetelefonutgang.

Lightning-til-3,5 mm hodetelefonutgang-adapter

Lightning-til-3,5 mm hodetelefonutgang-adapteren lar deg koble til hodetelefoner og andre lydenheter med 3,5 mm hodetelefonutgang til en iPhone, iPad eller iPod touch som har en Lightning-tilkobling. iOS-enheten din trenger også iOS 10 eller nyere.

Sett Lightning-til-3,5 mm hodetelefonutgang-adapteren inn i Lightning-tilkoblingen på iOS-enheten din og sett den andre enden inn i hodetelefonene dine.

Les mer

• Hvis du kobler til to hodetelefoner til en iOS-enhet med både 3,5 hodetelefonutgang og Lightning-tilkobling, vil lyden bare spilles av på den siste du koblet til.
  • Når du bruker Apple-hodetelefoner på eldre Apple-produkter, kan du spille av lyd, men det er ikke sikkert du kan bruke andre funksjoner. Det er for eksempel ikke sikkert at volum- og avspillings-kontrollene fungerer med Apple EarPods med 3,5 mm hodetelefonutgang på enkelte iPod-modeller.
  • Finn ut hva du kan gjøre hvis hodetelefonene dine ikke fungerer med iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Få hjelp hvis iPhone står fast i hodetelefonmodus.
  • Få hjelp med Beats-produkter.