Bruk kablede Apple-hodetelefoner

Finn ut mer om kablede Apple-hodetelefoner.

På denne siden kan du få hjelp med kablede Apple-hodetelefoner. Du kan også få hjelp med AirPods, som er Apples trådløse hodetelefoner.

Apple EarPods (USB-C)

For å bruke Apple EarPods (USB-C) trenger du en iPhone, en iPad eller en annen enhet med USB-C-kontakt.

Apple EarPods med Lightning-tilkobling

For å bruke Apple EarPods med Lightning-tilkobling må du ha en iPhone, iPad eller iPod touch som har en Lightning-tilkobling og iOS 10 eller nyere.

Apple EarPods med Lightning-tilkobling fungerer ikke med iPod nano eller andre enheter som har iOS 9 eller eldre.

Apple EarPods med 3,5 mm hodetelefonutgang

Apple EarPods med 3,5 mm hodetelefonutgang fungerer med iPhone-, iPad- og iPod-modeller som har en 3,5 mm hodetelefonutgang. Du kan også bruke disse øretelefonene med andre produkter som har en standard 3,5 mm hodetelefonutgang.

Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon

Apple In-Ear Headphones med fjernkontroll og mikrofon fungerer med iPhone-, iPad- og iPod-modeller som har en 3,5 mm hodetelefonutgang. Du kan også bruke disse øretelefonene med andre produkter som har en standard 3,5 mm hodetelefonutgang.

Lightning-til-3,5 mm hodetelefonutgang-adapter

Lightning-til-3,5 mm hodetelefonutgang-adapteren kan du koble til hodetelefoner og andre lydenheter med 3,5 mm hodetelefonutgang til en iPhone, iPad eller iPod touch som har en Lightning-tilkobling. iOS-enheten din trenger også iOS 10 eller nyere.

Sett Lightning-til-3,5 mm hodetelefonutgang-adapteren inn i Lightning-tilkoblingen på iOS-enheten, og sett den andre enden inn i hodetelefonene.

USB-C-til-3,5 mm hodetelefonutgang-adapter

USB-C-til-3,5 mm hodetelefonutgang-adapteren kan du koble 3,5 mm hodetelefoner og andre lydenheter til en USB-C-port.

Koble USB-C-til-3,5 mm hodetelefonutgang-adapteren til en USB-C-port på enheten, og koble den andre enden til hodetelefonene.

Finn ut mer

• Hvis du kobler to hodetelefoner til en iOS-enhet med både 3,5 hodetelefonutgang og Lightning-tilkobling, vil lyden bare spilles av på den siste du koblet til.
  • Når du bruker Apple-hodetelefoner på eldre Apple-produkter, kan du spille av lyd, men det er ikke sikkert du kan bruke andre funksjoner. Det er for eksempel ikke sikkert at volum- og avspillingskontrollene fungerer med Apple EarPods med 3,5 mm hodetelefonutgang på enkelte iPod-modeller.
  • Finn ut hva du kan gjøre hvis hodetelefonene ikke fungerer med iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Få hjelp med Beats-produkter.