Finn serienummeret til Apple-skjermen din

Les om hvordan du finner serienummeret til Apple Pro Display XDR, Thunderbolt Display eller Apple Cinema Display.

Se her først

Det er flere måter å finne serienummeret til Apple-skjermen på:

• På Macen når skjermen er tilkoblet: Velg Apple-menyen  > Om denne maskinen, klikk på Systemrapport, og klikk deretter på Grafikk/skjermer.
  • På originalemballasjen til produktet.

Du kan også finne serienummeret andre steder, for eksempel på skjermen eller stativet, som beskrevet nedenfor.

Apple Pro Display XDR

Du kan finne serienummeret til Pro Display XDR på innfellingen på baksiden av skjermen. Finn ut hvordan du fjerner Pro Display XDR fra Pro Stand eller VESA-monteringsadapteren.Baksiden av Pro Display XDR som viser serienummeret på midten bak skjermen.

Thunderbolt Display og Apple Cinema Display

Du kan finne serienummeret til skjermen din på disse andre stedene:

• På basen av skjermen: For å se serienummeret holder du i sidene på skjermen og legger skjermen forsiktig ned på et mykt, rent håndkle eller en klut.

Bunnen av stativet som viser serienummerets plassering.
  • På originalkvitteringen (eller fakturaen).
  • På hengselmekanismen: For å se serienummeret på hengselmekanismen bør du fjerne stativet. Det kan være lurt å sjekke dette serienummeret hvis det originale stativet ble fjernet for å installere den valgfrie VESA-monteringsadapteren.