Om inkompatibel programvare på Mac

Noe inkompatibel programvare blir automatisk deaktivert når du oppgraderer macOS.

Når du oppgraderer macOS eller overfører innhold til en ny Mac, blir programvare som er fastslått å være inkompatibel med den nye versjonen av macOS, satt til side og vil ikke kjøre i det oppdaterte systemet. Denne programvaren flyttes til en mappe med navnet «Inkompatibel programvare» på det øverste nivået på harddisken til Mac-maskinen.

Hvis du vil bruke et av disse inkompatible programmene, må du få en oppdatert versjon som er kompatibel med det nye operativsystemet. For programmer i Mac App Store vises kompatibilitet og systemkrav på produktsidene for programmene. Du kan også kontakte utvikleren av programmet for å finne ut om det foreligger eller er planlagt en ny, kompatibel versjon.

PowerPC-programmer vil ikke kjøre på OS X Mavericks eller nyere.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.