MacBook Pro (15-tommers, sent 2008), MacBook Pro (17-tommers, tidlig 2009) og MacBook Pro (15-tommers og 17-tommers, midten av 2009): Hvordan angi grafikkytelse

Finn ut hvordan du justerer grafikkytelsen til de bærbare maskinene MacBook Pro (15-tommers, sent 2008), MacBook Pro (17-tommers, tidlig 2009) og MacBook Pro (15-tommers og 17-tommers, midten av 2009) med NVIDIA 9400- og 9600-grafikkort.

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.

De bærbare maskinene MacBook Pro (15-tommers, sent 2008), (17-tommers, tidlig 2009), (15-tommers og 17-tommers, midten av 2009) inkluderer en funksjon i Strømsparing-panelet under Systemvalg. Dette panelet er for justering av grafikkytelsen. Du kan velge "Lengre batteribrukstid" eller "Høyere ytelse", som vist nedenfor.

• Velg "Lengre batteribrukstid" i situasjoner der tunge, grafikkintensive programmer ikke brukes eller bruken av MagSafe-strømforsyningen er begrenset.
  • Velg "Høyere ytelse" hvis du spiller eller utfører andre oppgaver som innebærer tung grafikkbehandling.

Les mer

Hvis du velger en annen grafikkinnstilling på Strømsparing-valgpanelet, må du logge deg av for at den nye innstillingen skal tre i kraft. Når du har klikket på Logg av (vises i meldingen nedenfor), vil du få mulighet til å lagre eventuelle åpne dokumenter eller annet arbeid.

Datamaskiner med alternativet "Lengre batteribrukstid" bruker dette som standard.

Se MacBook Pro (15-tommers, sent 2008) og MacBook Pro (17-tommers, tidlig 2009): Kan ikke velge GeForce 9400M-grafikk i Windows for å finne mer informasjon om hvordan du velger grafikkytelse med Microsoft Windows.

Hvis du er ute etter mer informasjon om grafikkveksling for nyere bærbare Apple-maskiner, kan du lese MacBook Pro (15-tommers, midten av 2010) og nyere, MacBook Pro (17-tommers, midten av 2010) og nyere: Slik angir du grafikkytelse.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.