Mac Pro (tidlig 2008): IRQARB-feil rapportert i 64-biters Microsoft Vista

Windows Hendelsesliste kan rapportere følgende feil:

"IRQARB: ACPI BIOS inneholder ikke noen IRQ for enheten i PCI-spor 0, funksjon 0. Kontakt systemleverandøren for teknisk brukerstøtte."

Denne feilmeldingen rapporterer en maskinvarefunksjon på Mac Pro (tidlig 2008) som for øyeblikket ikke er implementert i 64-biters Microsoft Vista. Det er en informasjonsmelding som du kan ignorere.

Lær mer

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, er bare ment for informasjon og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for å få ytterligere informasjon.